Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat din Pașcani, județul Iași, a luat hotărârea de a dona mai multe cărți unei biblioteci din oraș.

Ieșeanul nu a verificat cărțile înainte de a le dona.

La scurt timp, angajații bibliotecii au făcut o descoperire mai puțin obișnuită.

Bărbatul din Pașcani a donat mai multe cărți care au aparținut părinților săi

Cărțile donate de ieșean erau mai vechi, aparținând părinților acestuia. Verificând filă cu filă, angajații bibliotecii au descoperit că, în interiorul uneia dintre cărți, se afla suma de 3.900 de lei.

Prin urmare, aceștia au alertat poliția, pentru a reuși să dea de urma donatorului.

În urmă cu două zile, polițiștii pășcăneni au fost informați de către reprezentanții Bibliotecii Municipale Pașcani despre faptul că un bărbat a donat un lot de cărți, într-una dintre acestea fiind găsită o sumă bani”, a transmis Poliția, potrivit publicației Gândul.ro.

Părinții săi au strâns, în ani, o sumă de bani care urma să fie o surpriză pentru fiul lor, după decesul acestora

Polițiștii au efectuat mai multe verificări, constatând că părinții ieșeanului au strâns suma de 3.900 lei pentru fiul lor.

Oamenii legii i-au felicitat pe angajații bibliotecii din Pașcani pentru spirtul civic. De asemenea, bărbatul și-a recuperat suma de bani.

Ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Pașcani, fiindu-i predați banii. Apreciem spiritul civic de care au dat dovadă angajații Bibliotecii Municipale Pașcani, care prin gestul lor sunt un exemplu pentru comunitate”, conform sursei citate.

Articolul precedentFostul primar al Timișoarei, despre un posibil viitor mandat: ”Am fost împroșcat cu noroi, dar sunt împăcat cu mine însumi”
Articolul următorUn român înșelat de angajatorii din Italia a ajuns să doarmă pe străzile din Italia, fără a renunța la câinele lui
Jurnalist full-time / Pesimist part-time