Sursa foto: Pressalert

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, e hotărât să renunțe la politică și să se lanseze în lumea muzicii. El a anunțat că lucrează la un videoclip profesionist prin care își promovează noua melodie compusă pe versurile lui Mihai Eminescu, „Dintre sute de catarge.”

Fostul primar a declarat la Antena 3 că printre pasiunile sale se numără fotbalul, scrisul și muzica.

Fostul primar al Timișoarei a lansat o melodie pe versurile lui Mihai Eminescu

„E o compoziție mai veche de-a mea, dar acum am avut timp să mă ocup de ea. Am găsit pe web diverse imagini cu marea, aveam niște filmări cu mine cântând într-o altă ipostază, eu am făcut pe telefon tot montajul pe care îl vedeți. Nu mă pretind intrat în lumea artiștilor. E o mare pasiune pentru mine muzica. Acum scriu cărți, îmi țin cursurile la universitate și mă pot ocupa de muzică, joc și fotbal, o altă mare pasiune”, a spus fostul primar.

Mai mult, pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu a anunțat că după 32 de ani în slujba cetățeanului, anul trecut a avut o „altfel de viață”, mult mai liniștită.

„Liber de responsabilități publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viață  decât în anii precedenți, o viață foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost și în anii precedenți”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar a mai precizat că anul trecut a scris două cărți și a finalizat una dintre compozițiile sale muzicale mai vechi. El a adăugat că videoclipul postat pe rețeaua de socializare a fost făcut de el, iar în cel mai scurt timp va urma să apară un videoclip profesionist în care va cânta poezia scrisă de Mihai Eminescu, „Dintre sute de catarge.”

„Vă dezvălui că am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu. Le mulțumesc tuturor celor de pe generic, pentru contribuțiile lor la „produsul finit”. Mai rar așa o empatie între oameni! Vă urez, dragi prieteni și stimați neprieteni, audiție plăcută și… aștept feedback-uri!”, a concluzionat fostul primar al Timișoarei.

Nicolae Robu, eminescian după demisia în bloc a miniștrilor USR PLUS

Articolul precedentFostul prefect de Ilfov, acuzat de abuz în serviciu în legătură cu dreptul de proprietate asupra unui imobil
Articolul următorSecretarul general al NATO avertizează: „Riscul unui conflict Ucraina-Rusia este real”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.