Costel Alexe le scapă procurorilor DNA printre degete. ÎCCJ a revocat controlul judiciar

Cu toate că procurorii DNA au decis prelungirea controlului judiciar, instanța l-a revocat

Foto: Facebook

Președintele Consiliului Județean Iași, totodată fost ministru al Mediului, Costel Alexe, a reușit să scape de controlul judiciar pe care îl tot contestă de luni de zile. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au lua decizia, astăzi, să revoce măsura controlului judiciar, în cazul lui Costel Alexe, cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită şi instigare la delapidare, după ce politicianul a formulat o cerere de eliberare de sub control judiciar. E necesar să menționăm că procurorii anticorupție au dispus prelungirea măsurii de control judiciar, în urmă cu o săptămână.

Costel Alexe: „Sunt cel mai interesat ca acest caz să fie soluţionat pentru a putea să îmi demonstrez nevinovăţia”.

După aflarea veștii, Costel Alexe a jubilat pe Facebook, încercând cartea victimizării: „Încă din prima zi în care mi-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, m-am declarat încrezător în actul de justiţie şi iată că lucrurile încep să se clarifice. Aşa cum am reiterat mereu, sunt cel mai interesat ca acest caz să fie soluţionat pentru a putea să îmi demonstrez nevinovăţia. Rămân la dispoziţia instituţiilor statului cu aceeaşi deschidere şi îi asigur pe români de buna credinţă cu care mi-am exercitat funcţiile publice pe care le-am deţinut în întreaga mea carieră“, a scris Costel Alexe, pe Facebook, în această seară.

Citește și: Portavoce cu normă întreagă, Codrin Ștefănescu are un „mesaj pentru Marcel”

Articolul precedentRAJA a semnat cel de-al 43-lea contract de lucrări, aferent POIM
Articolul următorIulian Bulai îl învață pe Cîțu, de Ziua Limbii Române, sensul cuvântului „autostradă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.