Costel Alexe, președinte de Consiliu Județean Iași, pare că a dat de gustul vizitelor în fața procurorilor. Anchetat în acest moment pentru luare de mită și instigare la delapidare, Alexe e destul de liniștit și nu suflă un cuvânt despre tabla pe care a primit-o în calitate de ministru al Mediului. În schimb, amenință că la rândul său va face o plângere penală împotriva celui căruia i-a luat locul la CJ Iași, considerând că Maricel Popa a furat pur și simplu pagina de Facebook a instituției. Alexe este ferm convins că, de când Popa a transformat pagina CJ Vrancea în pagina sa de senator, imaginea instituției se duce de râpă.

Nu este posibil ca o pagină oficială, a unei instituţii publice să fie administrată pe “persoană fizică” de un angajat cu contract pe perioadă determinată, despre care PNL Iaşi a atras atenţia în mai multe rânduri că lucra la promovarea PSD Iaşi, utilizând resursele şi timpul CJ Iaşi.
Furtul a fost desăvârşit prin modificarea numelui paginii din “Consiliul Judeţean Iaşi” în “Senator Maricel Popa”.
Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi.
Somez pe această cale predarea paginii către titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi – şi încetarea acestor acţiuni premeditate de încercare a blocării activităţii CJ. În acelaşi timp, în cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală”, amenința liberalul Costel Alexe.

Articolul precedentCapul lui Orban vrem! Rareș Bogdan: „Să-și dea demisia din poziția de președinte de partid”
Articolul următorStatul român stă la coadă: birocrația din pandemie și bilețelele scrise de mână