Portavoce cu normă întreagă, Codrin Ștefănescu are un „mesaj pentru Marcel”

„Ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat!”, i-a transmis, printre altele, Codrin Ștefănescu lui Marcel Ciolacu

Foto: Facebook

Portavoce cu normă întreagă, Codrin Ștefănescu obișnuiește să-i ducă războaiele lui Liviu Dragnea. Dacă în urmă cu trei ani, înainte să fie încarcerat, Dragnea își folosea propriul cont de Facebook pentru a-și comunica realizările, părerile și nemulțumirile, anii au trecut, opțiunile s-au schimbat, iar sarcina comunicării i-a revenit lui Ștefănescu, ultimul pion rămas pe tabla de șah. Și cum, în cursul zilei de ieri, spațiul public a fost invadat de informații pe surse potrivit cărora Liviu Dragnea și-ar pregăti revenirea, Codrin Ștefănescu a insistat să ofere un drept la replică, încercând, în același timp, să păstreze misterul relansării „patriotului”.

Codrin Ștefănescu: „Mesaj pentru Marcel! În poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tăi!”

Codrin Ștefănescu a publicat inclusiv o fotografie din vremurile de glorie ale lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu are un „mesaj pentru Marcel”
Fotografia publicată de Codrin Ștefănescu pe Facebook

„Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica! Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD.”, i-a transmis, într-o primă instanță, Ștefănescu lui Marcel Ciolacu.

„Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa. Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar incolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct”, a mai spus, acesta pe Facebook, adăugând hashtag-ul: #faratradatoriinfunctiipublice.

Citește și: Dragnea ar vrea să-l scoată pe Meleșcanu din „lada de zestre a bunicii”. Se anunță un nou partid politic

Articolul precedentAmbasada SUA de la Kabul și-a suspendat activitatea
Articolul următorRAJA a semnat cel de-al 43-lea contract de lucrări, aferent POIM
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.