Dragnea ar vrea să-l scoată pe Meleșcanu din „lada de zestre a bunicii”. Se anunță un nou partid politic

Și pentru că toate numele bune pentru partid par deja luate (n.r. Alianța pentru Unirea Românilor - AUR), Liviu Dragnea s-ar fi gândit să resusciteze o veche glorie a politici românești, pe numele ei ApR (Alianța pentru România).

Foto: Iulia KELT

Fostul om politic se vrea reinventat. Mai exact, potrivit unor surse, Liviu Dragnea ar trage speranță să revină în politică, însă nu neaparat în PSD, așa cum și-ar putea închipui cititorul. În realitate, caz în care sursele se adeveresc, Dragnea ar cam vrea să-l scoată de la „naftalină” pe Teodor Meleșcanu și să pună bazele unui nou (dar vechi) partid, împreună cu acesta.

Dragnea ar mai „da o cheie” ApR, să vadă dacă „merge”

Și pentru că toate numele bune pentru partid par deja luate (n.r. Alianța pentru Unirea Românilor – AUR), Liviu Dragnea s-ar fi gândit să resusciteze o veche glorie a politici românești, pe numele ei ApR (Alianța pentru România). Informațiile ar fi fost puse la dispoziție de un apropiat al celor de la PSD, care ar fi relatat că, în ședința de Consiliu Politic Național de la Neptun s-ar fi discutat despre viitorul lui Liviu Dragnea. „A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, ar fi spus Marcel Ciolacu, cel care și-a asigurat colegii că fostul lider PSD nu reprezintă nicio amenințare pentru partid. De altfel, sentimentele par reciproce de vreme ce Dragnea a spus, la un moment dat, că PSD nu ar mai fi un partid.

Alianța pentru România este un partid politic care a activat în perioada de dinainte de 2000, înființat de Teodor Meleșcanu și înghițit ulterior de PNL, în 2002.

Cât despre Dragnea, lucrurile au părut clare încă de la început. În primul interviu acordat după ieșirea din închisoare, acesta spunea „În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine”.

Citește și: Băsescu trebuie să scoată din buzunar 5.000 lei. CNCD l-a amendat după i-a numit pe maghiari „complexați”

Articolul precedentGreen Village Sfântul Gheorghe rămâne fără serviciu de salubrizare din 3 septembrie 2021!
Articolul următorOrban, de acord cu UDMR privind pensiile speciale ale primarilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.