Captură video Youtube/Kanal D România
Captură video Youtube/Kanal D România

Când nu e ocupat cu gătitul, fostul lider al PSD Liviu Dragnea mai apare sporadic pe micile ecrane, unde emite diverse ipoteze.

Mai nou, despre formațiunea politică AUR, partid care în ultimele luni a tot urcat în sondaje.

Într-o intervenție la Realitatea TV, Dragnea a avansat ideea – nu foarte nouă – că AUR este o creație a serviciilor, având mai precis sprijinul lui Florian Coldea, fostul adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI).

Florian Coldea a fost director adjunct al Serviciului Român de Informații mulți ani, ba chiat în 2006, timp de câteva luni, s-a aflat la conducerea interimară, după demisia lui Alexandru Radu Timofte din această funcție și până la numirea lui George Maior.

Eu consider că AUR îl are în spate pe Coldea, e problema lor. Dând la o parte asta, pe acel partid l-au votat niște oameni mulți, puțini pe baza a ceea ce le-au livrat pe social media.

Alegerile reprezintă un act de voință democratic. România nu mai este un stat democratic categoric în mintea lui și a șefilor lor SRI, este obligat să facă ei ordinea constituțională și să o definească.

Atâtea lucruri au ieșit la iveală făcute de Iohannis, atâtea lucruri au ieșit la iveală legate de actuala putere, de câte informații mai este nevoie ca oamenii să înțeleagă că direcția pe care ei au așternut-o în fața României este una rea, foarte rea”, a spus Liviu Dragnea, pentru sursa citată.

Pe de altă parte, când lanțul de iubire dintre Dragnea și Codrin Ștefănescu s-a rupt, acesta din urmă avea același lucru de spus despre fostul lider PSD. În august anul trecut, Codrin Ștefănescu scria că Dragnea petrecea timp cu „securistoizii, cu Coldea, Maior, Kovesi și alții, în case conspirative și la ordin

Articolul precedentRareș Bogdan: „Statul român este un stat foarte gras”
Articolul următorVa fi oprită apa în zona Tomis Nord