Cristian Popescu Piedone (captură video)

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, este dezamăgit  de faptul că echipa pe care o formase la preluarea mandatului nu este atât de „sudată” precum își dorea. De altfel, a ținut să menționeze, într-o postare pe Facebook, că nu visează nici primăria generală, nici Cotroceniul, ci vrea să facă treabă în sectorul care i-a acordat încredere și pentru care vrea să facă imposibilul posibil. Totodată le-a răspuns și acelora care încă îl acuză de faptul că își face campanie de imagine pe acțiunile din sector.

Doamnelor, domnilor… aveți dreptate când scrieți aici că n-am o echipă sudată! Așa este… M-am amăgit! Am crezut că am… Dar n-am! Aveți dreptate! În jurul centrelor de prim ajutor amplasate în Sector… e haos! Iarba cea verde (sădită și întreținută pe bani publici) nu mai e verde! Am bănci devalizate de cetățeni fără pic de respect pentru comunitate! Am mizerie stradală…

Primarul Cristian Popescu Piedone, pe Facebook

Piedone este nervos, dar rămâne ferm pe poziție

Edilul și-a continuat „tirul” și le-a reproșat celor care nu îi răspund la „apel” că parcă  și l-ar dori să îl vadă nervos și cu tonul ridicat pentru a-și face datoria față de comunitate.

„Am directori care nu-mi răspund când sunt apelați prin stație… Nici Poliția Locală nu mai răspunde prompt. Șefii primăriei au nevoie, pare-se, doar de ton ridicat, ca să se miște din birouri! Au nevoie să mă vadă nervos!!! De ce așa… nu înțeleg!!! Sunt atât, atât de dezamăgit… Da… Am crezut că am închegat o echipă solidă, alături de care pot schimba munții dacă e nevoie! Dar… nu am făcut nimic! Nu abandonez, desigur! Cei care își imaginează că cedez… nu mă cunosc! Se păcălesc! Voi continua să încerc să fac imposibilul posibil, aici în Sectorul 5!”, a mai declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Materialele video, sursa de informare a cetățenilor

În opinia sa, cea mai rapidă cale de informare a cetățenilor, legat de activitățile din Sectorul 5, este cea pe calea materialelor video, ce sunt „urcate” pe rețelele de socializare. Mai mult, tot de aici are și feedback-ul necesar pentru a vedea că face bine ceea ce face, asta în ciuda criticilor pe care le mai primește. „Filmez ca să pot informa cetățenii domiciliați în Sectorul 5! Este singura modalitate rapidă! Aici, pe Facebook! Nicio televiziune nu îmi preia activitățile!

Sunt obligat sa mă descurc așa cum pot! N-am specialiști în PR angajați! Doar un prieten vechi, pasionat de imagine! Nu încasez bani din YouTube sau mai știu ce platforme online… Și… NU! NU visez la Primăria Generală!!! Iar la Cotroceni… Doamne ferește! NU!!!!”, a mai spus edilul Sectorului 5, care a adăugat că dacă va reuși să facă treabă în acest sector va continua aici „cât mă vor ține zilele, cât va dori bunul Dumnezeu! Altfel… mă retrag, desigur! Cu respect, primarul Piedone!”

Primăria Sectorului 5 introduce 10 puncte de prim ajutor, pe perioada caniculei

Articolul precedentAvarie pe calea ferată în Regionala Iași. Întârzieri de peste 45 de minute
Articolul următorGafa senatorului PNL, Virgil Guran: ”Am guturai, voi apela la colega Raluca, de profesie medic”. Aceasta este ginecolog!