Un șofer băut a fost reținut de polițiști după ce a fost reclamat de către fiul lui

Bărbatul a făcut scandal la domiciliu.

Un șofer din Putna a fost prins în trafic în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost reclamat chiar de fiul său, care a sesizat că tatăl lui face scandal la domiciliu. Fiul lui Cătălin Gîngă a sunat duminică după-amiază la 112, reclamând că tatăl său face scandal și că a plecat la plimbare cu mașina deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, reținut pentru purtare agresivă

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat rapid mașina condusă de Cătălin Gîngă. Oamenii legii au făcut semnalele de oprire. Bărbatul a oprit, dar atunci când polițiștii au încercat să îl legitimeze a devenit agresiv. Mai mult, el a încercat să plece de lângă mașină. Din cauza comportamentului recalitrant al șoferului, oamenii legii l-au încătușat.

Rezultatul la testarea cu aparatul etilotest a fost de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuate s-a constatat că șoferul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru fapte comise tot la regimul rutier. 

Bărbatul nu se afla la prima abatere

Cătălin Gîngă, de 52 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar. În urmă cu mai bine de un an, bărbatul a mai provocat un alt incident în trafic. În martie 2021, polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au fost sesizați, tot de fiul lui Gîngă, despre faptul că tatăl său a plecat de acasă, din Putna, la volan, în stare de ebrietate. Și atunci a fost reținut de polițiști.

O nouă infracțiune va fi adăugată la dosarul polițistului care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni

Articolul precedentUn bărbat s-a plimbat cu un pistol pe aeroportul din Timişoara
Articolul următorMilioane de decese anual, sute de mii de hectare de teren defrișate și miliarde de dolari cheltuiți pentru fum-  Efectele tutunului și fumatului sunt devastatoare pentru mediul înconjurător