Captură video/Kanal D
Captură video/Kanal D

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, a apărut și ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului care a accidentat mortal o fetiță.

Este vorba despre cazul Raisei, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni. Potrivit raportului final, polițistul a circulat cu 88 km/h.

Conform unui ultim document medical, se adaugă o nouă infracțiune la dosarul polițistului

Ultimul document medical, un certificat de la INML, arată că Marina, a doua fată rănită, are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Prin urmare, poliţistul va fi cercetat şi judecat şi pentru vătămare corporală.

Ultima oră în cazul Raisa. A ieşit şi ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a poliţistului Popescu. Certificatul de la INML arată că Marina are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Aceasta face ca poliţistul Popescu să fie cercetat şi judecat şi pentru vătămare corporală”, spune avocatul, potrivit news.ro, citat de Știri pe Surse.

Mama Raisei i-a trimis o scrisoare agentului de poliţie: ”Nu te considerăm criminal, dar se pare că nici om nu prea eşti!”

În contextul în care agentul a refuzat testarea cu aparatul poligraf, mama Raisei, Liliana Barbu, i-a cerut polițistului să accepte această procedură. În luna februarie, mama fetiței ucise l-a rugat pe agent să nu îngreuneze ancheta.

Bună ziua. Liliana Barbu este numele meu. Sunt mama fetiţei mele, Raisa. Am purtat-o, am crescut-o, am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat şi atent). După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat.

În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuţi. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf şi cu ce ţi se cere. Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta. Se pare că nici asta nu poţi face. Ţi-am transmis că nu te considerăm criminal, dar se pare că nici om nu prea eşti!”, i-a transmis femeia polițistului.

Articolul precedentO femeie din Republica Moldova a beneficiat de un transplant de ficat adus din România 
Articolul următorUn bărbat s-a plimbat cu un pistol pe aeroportul din Timişoara
Jurnalist full-time / Pesimist part-time