Sursa foto: Facebook Aeroport Timișoara
Sursa foto: Facebook Aeroport Timișoara

Mai mulți pasageri aflați pe aeroportul din Timişoara au fost martorii unor scene terifiante: un bărbat înarmat a fost mobilizat de polițiști, după ce s-a plimbat cu un pistol pe aeroport.

Polițiștii au descoperit că bărbatul aflat pe aeroportul din Timișoara era băut, iar arma era una de airsoft. Atât armele găsite asupra sa, cât și bilele de plastic au fost confiscate

Conform procedurii, oamenii legii l-au legitimat. După, aceștia au realizat că timișoreanul se afla în stare de ebrietate. De asemenea, arma care i-a speriat pe pasageri era una de airsoft, neletală. Asupra sa au fost găsite 33 de bile de plastic și trei tuburi CO2.

Incidentul a avut loc luni seara, după ora 22:00, în zona de Plecări a aeroportului din Timișoara, precizează publicația Gândul.ro.

Potrivit declarațiilor făcute de polițiști, bărbatul era îmbrăcat într-o uniformă de pază și protecție. La brâu, acesta ținea, în mod ostentativ, un pistol.

Timișoreanul are vârsta de de 57 de ani. Bărbatul lucrase, în urmă cu patru ani, la o firmă de securitate, unde a prestat servicii de pază la aeroport

La un moment dat, un agent de la Poliția Transporturi și-a dat seama că e ceva în neregulă cu individul și i-a cerut actele pentru a-l legitima. Atunci, bărbatul a dus mâna la armă. Nu a mai apucat să facă niciun pas, că polițistul, ajutat de un coleg, l-a pus la pământ și l-a încătușat, scrie presa locală din Timișoara, potrivit sursei citate.

Acesta a fost amendat cu 5.000 de lei conform Legii speciale 295/2004 privind regimul armelor si munițiilor. Această sancțiune include și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Articolul precedentO nouă infracțiune va fi adăugată la dosarul polițistului care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni
Articolul următorUn șofer băut a fost reținut de polițiști după ce a fost reclamat de către fiul lui
Jurnalist full-time / Pesimist part-time