Mihai Tudose are rețeta fericirii

„O să ne cufurim de fericire... la coadă la hârtie igenică!”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook

Mihai Tudose / Sursa Foto: Facebook

Europarlamentarul PSD, totodată fost prim-ministru în „epoca Liviu Dragnea”, Mihai Tudose, ironizează politica actuală întreprinsă de Guvernul condus de Florin Cîțu, în stilul propriu, cel care îl caracterizează pe social democrat. Astfel, într-o postare publicată pe contul său de socializare, Tudose vorbește despre „rețeta fericirii”, cu bătaie directă către PNRR.

Mihai Tudose: „Împotriva stării de rău generalizat în care se afundă poporul, se recomandă următorul tratament”

„PNRR este extraordinar și va rezolva toate problemele României (se administrează zilnic)”, a scris Mihai Tudose, adăugând că economia duduie, Guvernul marcând, odată cu PNRR, „cele mai bune rezultate din ultimii 3000 de ani” – și nu oricum, ci de trei ori pe zi, scrie social democratul.

Ne împrumutăm fiindcă e foarte bine și avantajos (o dată la trei zile)

a scris social democratul, pe Facebook

Din „rețeta fericirii” a lui Mihai Tudose, ca metodă de a ironiza Guvernul, nu lipsesc, de asemenea, următoarele: „noi reformăm Statul!, (înainte de masă)”, „campania de vaccinare este un mare succes (două doze pe zi)”, „suntem cei mai buni! (zilnic, dar mare atenție: provoacă grețuri!)”, „nu tăiem nimic! (se ia seara, dar cu grijă, provoacă amețeli!)” sau „PSD este de vină pentru tot (se recită în grup cât mai des posibil)”,

„Aceasta pare a fi rețeta PNL-USR-PLUS pentru români”, concluzionează Mihai Tudose, adăugând că situația ar semăna cu „o combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igenică!”, scrie acesta, pe Facebook.

PNL are nevoie de o echipă care gândește îndrăzneț

Tudose nu este singurul social democrat care critică PNRR și modul de abordare al coaliției de guvernare. În realitate, părerea acestuia este susținută la nivelul întregului partid. Cu toate astea, europarlamentarul iese în evidență prin modul ironic de a-și manifesta nemulțumirile cu privire la „inamicii săi politici” din PNL, USR PLUS și UDMR.

Articolul precedentAutostrada A1 Sibiu-Deva, sub restricții de trafic
Articolul următorMungiu Pippidi, îngrijorată de amestecul „cotrocenist”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.