PNL are nevoie de o echipă care gândește îndrăzneț

„Un proiect politic matur, care să unească, nu să dezbine, un proiect care să catalizeze toate ideile și energiile pozitive, un proiect care să ne garanteze victoria în toate cele 4 scrutine electorale din anul 2024”, acestea sunt dezideratele ministrului de Interne, Lucian Bode

Foto: Universul.net

Cu toate că, în trecut, a mimat subtil susținerea acordată lui Ludovic Orban, pentru șefia PNL, în prezent, Lucian Bode pare să se fi răzgândit, considerând și sugerând că partidul ar avea nevoie de un suflu nou, cel mai probabil animat de actualul premier al României, Florin Cîțu.

Lucian Bode, despre viitorul PNL: „România are șansa unei dezvoltări istorice în anii ce vin. Sunt un om al construcției și privesc spre viitor”

Rareș Bogdan insistă că nu e trădător

Ludovic Orban pierde, încet și sigur, teren. După ce a pierdut susținerea mai multor primari importanți liberali din țară, liderul PNL pare să piardă inclusiv încrederea miniștrilor liberali. Unul dintre aceștia este Lucian Bode, ministru de Interne, în cadrul cabinetului Florin Cîțu.

PNL are nevoie de o echipă cu viziune care gândește îndrăzneț, pentru că provocările anului 2024 sunt pe măsură, a spus Ministrul. „Astăzi am dat startul unei construcții pe termen lung, iar pe acest drum pe care am pornit, parteneriatul cu Președintele Klaus Iohannis, promisiunile onorate, reconstrucția sistemelor publice și performanța la guvernare vor fi linii vitale de la care nu avem voie să ne abatem”, a spus acesta, pe Facebook.

Organizarea unui Congres este un moment important în viața oricărui partid politic, a mai spus Lucian Bode, declarându-se încrezător că duminică s-ar fi dat startul unei competiții interne care are rolul să demonstreze „forța, unitatea și valoarea ideilor și a oamenilor care formează Partidul Național Liberal”.

Ceea ce îmi doresc de la această campanie este să fie una constructivă, echilibrată care să arate valoarea acestui partid.

Lucian Bode, despre viitorul PNL

Mai mult, ministrul a subliniat că liberalii au obligația să se pregătească pentru anul 2024 cu un proiect politic valoros, vizionar, adaptat contextului actual și noilor tendințe din societate. „Un proiect politic matur, care să unească, nu să dezbine, un proiect care să catalizeze toate ideile și energiile pozitive, un proiect care să ne garanteze victoria în toate cele 4 scrutine electorale din anul 2024”, a mai scris Lucian Bode.

Articolul precedentGreu de extrădat! Predarea în România a lui Florian Tudor „Rechinul”, pusă pe pauză
Articolul următorPremieră în București: primul centru mobil de vaccinare, în Sectorul 5
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.