Rareș Bogdan insistă că nu e trădător

„A venit cu o mentalitate extrem de reformista”, spune Rareș Bogdan despre Florin Cîțu, cel pe care îl compară pe aceasta cu Mario Draghi, actual premier al Italiei, fost președinte al Băncii Centrale Europene

Foto: Fanatik.ro

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a vorbit aseară despre viitorul partidului din care face parte. Confruntat cu o serie de ipoteze, potrivit cărora ar fi considerat a fi trădător, Rareș Bogdan a declarat că nu se consideră astfel, întrucât atunci când ar fi luat decizia să se alăture PNL, nu ar fi făcut-o pentru un om, ci pentru un partid.

Rareș Bogdan: „Eu nu am tradat pe nimeni”

„Eu am venit in partid pentru PNL, nu pentru un om”, a mai spus Rareș Bogdan, cel care a adăugat ulterior că PNL ar avea nevoie de împrospătare, în consecință, „nu cred ca e corect sa se spuna ca am tradat pe cineva”, a mai zis Rareș Bogdan.

Mai mult, fostul om de televiziune a ținut să menționeze că își dorește foarte mult ca luptele interne din PNL să se desfășoare în mod onest și „cu arme corecte, fara atacuri la persoana si fara sa ne bucuram adversarii politici”.

Florin Cîțu, un fel de Mario Draghi al României

Orban întoarce obrazul atacurilor din partid

În plus, tot potrivit europarlamentarului liberal, între Florin Cîțu și economistul Mario Draghi, actual premier al Italiei, fost președinte al Băncii Centrale Europene, ar exista o oarerecare asemănare, pe care Bogdan și-o explică cu faptul că premierul României ar fi venit „cu o mentalitate extrem de reformistă”.

De altfel, premierul începe să capete susținere din colțuri ale partidului tot mai numeroase, ceea ce, automat, îi clatină scaunul lui Ludovic Orban, primul care și-a manifestat intenția de a candida la alegerile interne ale PNL. În cursul zilei de ieri, Florin Cîțu i-a ridicat, însă mingea la fileu lui Orban și și-a anunțat, în mod oficial, contracandidatura. În momentul de față, actualul premier se bucură de susținerea multor liberali importanți, printre care și de cea a lui Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Florin Cîțu, oficial în cursa pentru șefia PNL

Articolul precedentMilitar de la ISU Dobrogea Constanța, acuzații de agresiune sexuală
Articolul următorCodrin Ștefănescu, despre candidatura lui Florin Cîțu: „Va deveni curând ciolacul PNL-ului!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.