Fostul secretar general al PSD pare că l-ar vedea mai degrabă pe Ludovic Orban ca perpetuu conducător al liberalilor, după ce premierul Florin Cîțu și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

În opinia lui Codrin Ștefănescu, Cîțu nu ar avea ceea ce îi trebuie pentru a fi lider, ba chiar îl consideră pe acesta distructiv pentru liberali, și face o comparație între premier și președintele actual al PSD, Marcel Ciolacu.

Mai mult chiar, Codrin Ștefănescu consideră că premierul l-ar fi trădat pe Orban și scrie că viitoarea clasă politică va fi condusă de „papagali siniștri”.

Pe de altă parte, Florin Cîțu a promis ieri că va duce nu doar PNL, ci întreaga Românie pe culmile gloriei și a asigurat că, dacă va fi în fruntea PNL, partidul „va fi cel puțin 8 ani la guvernare”. „Vom transforma România într-o țară liberală, de care să se bucure toți românii”, a mai declarat Cîțu, care le-a cerut colegilor liberali să se alăture echipei sale câștigătoare.

Și Câtzu e tot un fel de Ciolacu! Mai întâi tolerat, umil și slugă fidelă a șefului, apoi trădătorul pucist căruia i se dă totul pe tavă! Forma de viață care mușcă mâna celui care l-a hrănit! Susținut de sistem, de oamenii acestuia din partid, de lași sau sperioși, va deveni curând ciolacul PNL-ului!

Iar, în viitor, veți avea de ales între tot felul de ciolaci! Ciolacu de la PSD, Ciolacu de la PNL, Ciolacu de la USR, sau alții ca ei în curs de apariție. Și veți vota cu entuziasm fără penali în funcții publice! Doar cu papagali siniștri!”, avertizează Ștefănescu.

Articolul precedentRareș Bogdan insistă că nu e trădător
Articolul următorGreu de extrădat! Predarea în România a lui Florian Tudor „Rechinul”, pusă pe pauză