Autostrada A1 Sibiu-Deva, sub restricții de trafic

Autoritățile anunță lucrări în zonă, în vederea înlocuirii rostului de dilataţie

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, în cursul zilei de astăzi, se vor aplica restricții de trafic pe Austostrada A1 Deva-Sibiu, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, mai exact, pe raza localităţii Şelimbăr, judeţul Sibiu. Restricțiile de trafic sunt necesare, întrucât autoritățile anunță lucrări în zonă, în vederea înlocuirii rostului de dilataţie. Acestea vor dura până în jurul orei 17:00, informează Hunedoaralibera.ro. Vorbim, în acest caz, de restricții aplicate pe prima bandă de mers și pe banda de urgență. Restricțiile se vor aplica, însă în funcție de starea meteo.

Autostrada A1 Sibiu – Deva, cu restricții de trafic. Restricții vor exista și pe DN 7

Drumul Aurului de la Brad, Hunedoara, invadat de exploatări forestiere

În plus, și în judeţul Vâlcea, pe DN 7, vor exista, în cursul zilei de astăzi, restricţii de circulaţie, potrivit sursei citate anterior.

Pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, traficul va fi restricționat, după cum cum urmează.

  • DN 7 km 159+200 – km 159+759 pe raza localităţii Milcoiu, se execută covor asfaltic până la ora 18,00. Traficul rutier se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijat de piloţi de circulaţie;
  • DN 7 km 202+000 – km 203+000 şi km 205+000 – km 208+000, în extravilanul localităţilor Călimăneşti – Brezoi se lucrează la decolmatare şanţuri şi curăţarea acostamentelor, până la ora 18,00. Traficul se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie;
  • DN 7 km 190+050 – km 190+200 pe raza localităţii Seaca se lucrează la turnare beton în fundaţii aripi pod până la 12,30. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale.

Hunedoara: s-a ales praful și pietrișul de promisiunile autorităților. Șosele turistice, din ce în ce mai degradate

De menționat că aceste restricții vor fi condiționate, de asemenea, de starea vremii.

Articolul precedentPremieră în București: primul centru mobil de vaccinare, în Sectorul 5
Articolul următorMihai Tudose are rețeta fericirii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.