Captură video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone și-a scos directorii din primărie în parc, unul  reabilitat, pe care a dorit să îl dea drept etalon pentru toate celelalte ce vor fi reamenajate în perioada următoare.

„Acesta este modelul de standard la care vreau să ajungă Sectorul 5,  pentru aliniamentele stradale, pentru zonele verzi, dar și pentru cvartalele dintre blocuri. Orice comandă de acum încolo, orice se va face și există bani, va fi pe acest model. Mai jos nu, mai sus, vom mai vedea”, le-a spus edilul celor cu care a ieșit în Parcul Neptun.  

Noi recomandări pentru directori

În stația STB aferentă acestui parc, primarul Piedone a dispus montarea unor bănci, astfel încât cetățenii să nu fie nevoiți să aștepte mijloacele de transport în picioare. Totodată, a fost solicitată ridicarea unor deșeuni necontrolate de pe o străduță  din zonă, precum și luarea măsurilor ce se impun în astfel de cazuri, ridicarea deșeurilor, delimitarea spațiului, dar și amendarea celor vinovați. Iar faptul că Bucureștiul s-a aflat sub cod de ploaie, în opinia edilului, nu trebuie să fie un motiv de a nu se lucra afară, desigur, cu lucrări ce se pretează la o astfel de vreme.

„Fie ploaie, fie vânt, lucrăm la foc continuu pentru a aduce Sectorul 5 la nivelul pe care cetățenii îl așteaptă. Faptul că plouă nu reprezintă o scuză pentru a sista lucrările. Trebuie să ne adaptăm și să facem ce se poate face pe o astfel de vreme, dar sub nicio formă nu putem sta degeaba. Nu e timp de pierdut. Dacă eu pot merge pe teren atunci când plouă, atunci și angajații Primăriei Sectorului 5 pot face acest lucru. Oamenii s-au săturat de scuze, vor să vadă fapte. Lucrările la spațiul de recreere din apropierea Străzii Neptun reprezintă un standard de calitate pentru viitoarele lucrări și am să mă asigur că acest nivel va fi respectat”, a precizat Piedone într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Primarul Piedone, ședință de lucru în stradă

Articolul precedentOm de afaceri din Arad, fraudă de aproape 1 milion euro
Articolul următorGhinea: „Am trimis PNRR-ul la Bruxelles”