Primăria Constanța vrea echipamente informatice de peste 5 milioane de lei

Contractul scos la licitație va fi împărțit în trei loturi și va avea o durată de 12 luni

Primăria Municipiului Constanța a lansat un anunț de achiziție publică pentru diverse echipamente informatice și licențe software. Potrivit SEAP, valoarea contractului este estimată la 4.235.966 de lei (fără TVA), cu o durată a acestuia de 12 luni.

Respectivul contract este este împărțit pe trei loturi, astfel: LOT 1 – laptopuri, stații de lucru, monitoare, licențe tip Office (valoare estimată de 2.978.571 de lei, fără TVA); LOT 2 – storage, servere, licență soft  tip Dataroom management tip Enterprise (770.489 de lei, fără TVA) și LOT 3 – multifuncționale, scannere, plotter și videoproiectoare (486.906 lei, fără TVA).

Termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 20 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, care este 1 octombrie 2021.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt:  Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța;  Rusu Ionut, viceprimar al municipiului Constanța;  Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța;  Ovanesian Felicia, administrator public;  Calin Viorela Mirabela, secretar municipiu-Consiliul local Constanța;  Marcela Frigioiu, director executiv Direcția financiară;  Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară;  Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget;  Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; -Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistica;  Nilghiun Manea – șef serviciu Achizitii publice;  Adriana Stamat, director executiv Direcția tehnologia informatiei si relatii publice;  Toma Cristina Laura, șef serviciu Direcția tehnologia informatiei si relatii publice;  Ilie Daniela, inspector Direcția financiară, se arată în anunțul licitației de pe SEAP.

Ceasuri stradale din banii de irigații

La finalul săptămânii trecute, tot Primăria Constanța anunța o licitație publică pentru ceasuri stradale, în valoare de aproximativă de 332.300 de lei, relatează presa locală. Potrivit Focus Press, acești bani provin din rectificarea bugetară a municipalității, aprobată în ședința de CL de la finalul lunii iulie, prin care este prevpzută o reducere a sumei alocate investiției „Forare puțuri pentru sistemul de irigare”, cu 384.000 de lei. Concret, se vor livra și monta zece bucăți de ceasuri analogice cu  două fețe pilotate GPS, montate pe stâlpi de susținere (inclusiv fundație) și 3 bucăți ceasuri analogice cu o singură față pilotate GPS, montate pe structură din beton existentă.

Constanța va avea un spital modular Covid, parte din pregătirile pentru valul 4

Articolul precedentINS: România are populație rezidentă mai puțină, dar mai îmbătrânită
Articolul următorMAI, atent la infracțiunile cu certificate false de vaccinare