Sursă foto: Facebook/Victor Ponta
Sursă foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a făcut o serie de declarații referitoare la situația actuală din cadrul Partidului Național Liberal, criticând atât lipsa de comunicare, cât și competiția care există între liberali.

Insistând pe jocurile politice, fostul premier a comentat demisia lui Florin Cîțu de la șefia Senatului, în contextul în care premierul Ciucă a cerut această acțiune.

Reamintim că Florin Cîțu a demisionat într-o ședință în care liderii PNL au vrut să îl schimbe din funcție.

Victor Ponta: ”Game of Thrones de PNL devine chiar o comedie! Tragedie este doar pentru românii care nu au vrut să vadă serialul, dar sunt obligați!”

Mie îmi este milă de Florin Cîțu. Nici acum nu înțelege rolul pe care l-a jucat. Sau nu are curaj să spună. Nu PSD l-a dat jos din funcția de Prim Ministru – nici de la Senat. Și nici poporul român care nu l-a votat și nu l-a vrut niciodată. O să încerc să îi mai explic o dată, poate înțelege. Scuzați limbajul direct.

În primele episoade l-a pupat în fund pe Orban – până a primit ordin să îl muște de fund pe Orban. Pe urmă, Cîțu l-a pupat în fund pe cel de la care primise ordinul – până când a primit un șut în fund. Între timp, a fost pupat și el în fund (limbi catifelate – profesioniști) – până când cei care îl pupau au primit ordin să îl muște – cum făcuse el cu Orban”, se arată în texul distribuit pe contul de Facebook.

Liderul PRO România: ”Toți știți ce roluri penibile trebuie să jucați”

Florin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului în cursul zilei de ieri, 29 iunie.

Potrivit declarațiilor făcute de Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu va fi cea care va conduce, în mod interimar, Camera superioară a Parlamentului.

În momentul în care fostul președinte al Senatului a fost întrebat ce va face mai departe, acesta a precizat că nu se va desprinde de scena politică. De asemenea, va rămâne în așteptarea unei funcții.

Și Ciucă i-a promis public că îl susține la Senat – cum a promis el că îl susține pe Orban, la Guvern. Ca să concluzionez. Dragă Florin, toți știți ce roluri penibile trebuie să jucați – dar o faceți cu entuziasm – și plângeți, la final, că în filmele nord coreene! Faptul că la filmul vostru prost nu mai are nimeni chef să se uite – chiar nu va interesează. Ce îi pasă regizorului de fraierii de spectatori? Chiar și focile au adormit și au uitat să aplaude!”, a conclus fostul premier.

Articolul precedentMinistrul Mediului recunoaște că tăierea ilegală a pădurilor nu poate fi ținută sub control
Articolul următorCadru MAI, pus sub control judiciar după ce a plecat în timpul programului pentru a consuma alcool
Jurnalist full-time / Pesimist part-time