Sursa foto: Facebook
Advertisement

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a reacționat după ce Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului. El a declarat că „trădătorii de profesie de la butoanele PNL” nu au mai avut nevoie de Cîțu, fiind doar o unealtă simplă ce  a fost aruncată la lada de gunoi.

„(…) Că l-au schimbat înainte de vacanţa parlamentară. Ce putea să facă Cîţu în vacanţa parlamentară ca preşedinte al Senatului? Dar asta e mintea celor care conduc astăzi partidul. (…) După „nimiCîţu” urmează „nimiNicu”, pentru că aşa cum l-au aruncat la lada de gunoi Iohannis şi echipa demolatoare pe Cîţu, după ce l-au folosit la cele mai dolozive şi antidemocratice manopere politice, la fel se va întâmpla şi cu „nimiNicu” (n.r. Nicolae Ciucă) , a precizat Orban, potrivit stiripersurse.ro.

Ludovic Orban a mai susțint că generalul Nicolae Ciucă nu este respectat de liberali, din contră.

Ciucă n-are nicio legătură cu PNL

„Nimeni nu-l respectă pe Ciucă. Ciucă n-are nicio legătură cu PNL. Dacă ascultaţi ce vorbesc oamenii din PNL despre Ciucă, o să vă lămuriţi că Ciucă va fi aruncat la lada de gunoi imediat ce nu va mai fi folositor pentru trădătorii de profesie care sunt la butoanele PNL”, a mai spus liderul Forța Dreptei.

De asemenea, Orban a mărturisit că nimeni din partid nu mai dădea doi bani pe Cîțu, chiar dacă la începutul lucrurile au stat cu totul altfel.

„Nimeni nu dădea doi bani pe Cîţu, chiar şi atunci când vorbeau în toată campania că este cel mai bun, cel mai deştept, că va ţine partidul la guvernare 8 ani de zile. Singurul lucru bun care se poate petrece este ca toţi cei care urlau că e bun Cîţu şi acum l-au aruncat la lada de gunoi să se lase de politică, să plece din PNL, de la guvernare. Dar evident că ei nu vor pleca, în frunte cu Iohannis. Oricum s-a procedat urât, mizerabil, puteau să-l lase măcar în vacanţa de vară. Ce se putea întâmpla în vacanţa de vară?”, a adăugat Ludovic Orban.

Reamintim că Florin Cîțu și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului după ce Ciucă și secretarul general al PNL l-au anunțat că i s-a retras sprijinul politic.

Citește și articolul: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului: „Am luat această decizie personal, pentru a nu crea probleme în Partidul Național Liberal”

Advertisement
Articolul precedentAlfred Laurențiu: „Incompetența primarului general al Capitalei ucide”
Articolul următorPreședintele Consiliului Concurenței critică plafonarea prețurilor la carburanți: Această măsură ne-ar întoarce în comunism
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.