Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD, Alfred Laurențiu, a precizat că incompetența primarului general al Capitalei nu numai că atinge cote maxime, dar poate și ucide, făcând referire la incidentul din Parcul Cișmigiu, unde un pom s-a prăbușit peste un loc de joacă.

„Deși au fost scene de groază, un noroc providențial a făcut să nu moară nimeni”,  a scris Alfred.

De asemenea, senatorul social-democrat a amintit că Nicușor Dan refuză să semneze, de doi ani, avizele de defrișare cerute de directorii ADP de sector.

Nicușor Dan, pus la zid de Alfred Laurențiu. Primarul general al Capitalei, nepăsător la problemele bucureștenilor

„Primarul Capitalei în inconștiența lui, a provocat multe pagube de milioane de lei. Cine credeți că suportă aceste pagube??? Noi cetățenii și firmele de asigurări. Doar la ultima furtună din București, peste 30 de copaci s-au prăbuşit şi au avariat 12 maşini parcate pe marginea drumului”, a mai spus Alfred Laurențiu.

Reamintim că în urmă cu o zi, un copac înalt de peste 10 metri a căzut peste un loc de joacă din parcul Cișmigiu. Arborele s-a rupt din senin, de la rădăcină și a distrus mai multe tobogoane și un chioșc din parc.

Din fericire, niciun copil nu a fost rănit. Directorii ADP arată cu degetul spre Nicușor Dan, care a refuzat să aprobe timp de doi ani de zile avizele de defrișare. Cu toate acestea, primarul general al Capitalei a spus că aprobă doar toaletările justificate.

„Eram acolo, stăteam pe o bancă şi dintr-o dată am auzit un zgomot îngrozitor şi mi-am dat seama că un arbore se prăbuşeşte. Toţi copiii fugeau şi ţipau. Bine că nu a căzut în partea asta că s-ar fi prăbuşit peste copii. (…) Eu şi acum sunt înspăimântată pentru că dacă, cădea în partea asta omora copiii”, a declarat un martor, potrivit Observator.ro.

Citește și articolul: Alfred Laurențiu: „Am adoptat și votat cu unanimitate „Declarația comisiei pentru politica externă a Senatului României față de accederea Suediei și Finlandei în NATO”

Articolul precedentAromele pentru țigările electronice vor fi interzise în toate țările UE
Articolul următorNicolae Ciucă, pe urmele lui Florin Cîțu. Președintele Forța Dreptei: „Va fi aruncat la lada de gunoi”