Sursă foto: Facebook/Primăria Cudalbi
Sursă foto: Facebook/Primăria Cudalbi

Primarul din Cudalbi, o localitate situată în județul Galați, a apelat la o metodă inedită pentru a stopa valul de caniculă cu care majoritatea județelor din țară se confruntă.

Prin urmare, însoțit de un întreg sobor de preoți și de mai mulți localnici evlavioși, edilul s-a rugat pentru ploaie, în mijlocul unui lan de floarea soarelui.

Primarul din Cudalbi: ”Dumnezeu face să plouă și peste cei drepți, și peste cei nedrepți”

Citând din Biblie, edilul Grigore Gheonea a argumentat că, în momentul în care ”pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care face să răsară soarele Său și peste cei răi, și peste cei buni și face să plouă și peste cei drepți, și peste cei nedrepți (Matei 5:45)”.

Într-un text distribuit pe contul de Facebook, Grigore Gheonea a mai precizat că, datorită temperaturilor foarte ridicate şi a secetei din ultima perioadă, păşunile şi culturile au fost afectate, ameninţând cu foamete.

Sursă foto: Facebook/Primăria Cudalbi

Primăria a decis ca, în locul irigațiilor, să apeleze la preoți și la multă rugăciune

Nădejdea tuturor este numai la Dumnezeu cel milostiv şi multîndurat să nu se mânie pentru păcatele noastre cele cu ştiinţă şi cu  neştiinţă. Ne-am rugat, astăzi, să ne dea Dumnezeu ploaie să se îndrepte recoltele. Încrezători în purtarea de grijă şi milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre”, a scris primarul comunei Cudalbi, pe contul de Facebook.

Cudalbi este o comună în județul Galați, Moldova, formată numai din satul de reședință cu același nume. Se află la 55 km nord față de municipiul Galați și la aproximativ 200 km față de capitala României, București.

Articolul precedentO tânără a fost împușcată în cap, în timp ce se afla la plimbare, împreună cu bebelușul
Articolul următorRecensământul populației s-a blocat. Recenzorii se confruntă cu situații dificile
Jurnalist full-time / Pesimist part-time