Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Violențele continuă în Statele Unite: o femeie de 20 de ani care împingea un cărucior pentru copii a fost împușcată în cap și ucisă pe o stradă din New York.

Anunțul a fost făcut astăzi, 30 iunie, de către departamentul de poliție din New York, arată The Guardian.

După ce a fost împușcată, victima a fost dusă la Centrul Spitalului Metropolitan. Aici, tânăra a murit din cauza rănilor

Potrivit declarațiilor făcute de polițiști, copilul ei, în vârstă de trei luni, a scăpat nevătămat.

În cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută lângă scena crimei, în partea de est a Manhattanului, primarul New York-ului, Eric Adams, a cerut ajutor pentru găsirea vinovatului.

Vom găsi persoana care este vinovată de această crimă îngrozitoare. Îl vom găsi și îl vom aduce în fața justiției”, a spus Adams.

Tot ce se știe despre suspect este faptul că era îmbracat în negru

NYPD a spus, pe contul de Twitter, că rezidenții ar trebui să evite zona, deoarece va fi demarată o investigație.

Femeia a fost împușcată o singură dată, în cap, de un bărbat înarmat, îmbrăcat tot în negru, care s-a apropiat de ea din spate.

Până în prezent, niciun suspect nu a fost reținut.

Împușcătura marchează cel mai recent incident dintr-un șir de atacuri, unele dintre ele aparent aleatorii. Crimele au avut loc pe străzile și în metrourile din New York.

Articolul precedentNavrom Tulcea, colosul cu picioare de lut care șantajează statul român! Minciuna izolării Deltei Dunării!
Articolul următorPrimăria din Cudalbi, județul Galați, a apelat la preoți pentru a scăpa de secetă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time