Diana Șoșoacă (captură video)

Senatoarea Diana Şoşoacă a renunțat la partidul AUR.

Aceasta a anunţat luni, 30 mai, că este membră a Partidului S.O.S. România, relatează Agerpres, potrivit Știri pe Surse.

Anunțul a fost făcut în plenul Parlamentului.

Am un anunţ de făcut în ceea ce mă priveşte. De astăzi, vă anunţ că sunt membră a Partidului S.O.S. România. Vă așteptăm pe toți. O să revin”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă.

Partidul S.O.S. România a fost înființat în urmă cu câteva luni

S.O.S. România a fost înfiinţat la data de 21 noiembrie 2021 prin decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti – Secţia a III-a Civilă.

S.O.S. ROMÂNIA – cu denumirea prescurtată S.O.S. RO – înregistrat conform dispoziţiilor sentinţei civile nr. 71/dec/p pronunţată în dosarul nr. 25097/3/2021, de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, în şedinţa publică de la 23.11.2021, rămasă definitivă prin neapelare, potrivit referatului din data de 18.01.2022.

Conform Capital.ro, Senatoarea Diana Șoșoacă a înființat acest nou partid. Tribunalul București a admis cererea în acest sens, în luna februarie. Într-o primă etapă, aceasta a fost amânată, în 2021.

Admite cererea. Dispune acordarea personalității juridice și înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a Partidului S.O.S. România (S.O.S. RO). Cu drept de a se formula cerere de apel care se depune la Tribunalul București în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 23.11.2021”, arată portalul Tribunalului București.

De asemenea, Tribunalul București spune că pentenții sunt Gabriel Gib (membru fondator), Adeluța Gib (membru fondator) și Maricel Viziteu (membru fondator).

Articolul precedentVideo: Un vizitator a aruncat cu tort în pictura Mona Lisa din Luvru
Articolul următorCîțu, atac la PSD: „Manipulează deficitul bugetar anul acesta”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time