Sursă foto: Facebook/Sabin Răciu
Sursă foto: Facebook/Sabin Răciu

Sabin Răciu, un arhitect din Timișoara, a decis demisioneze din USR Timiș, după patru ani în care a fost membru.

Până în luna mai 2022, arhitectul a ocupat funcția de vicepreședinte al Ordinului Arhitecților, Filiala Teritorială Timiș.

Arhitectul și-a anunțat demisia prin intermediul unei postări distribuite pe contul de Facebook, motivând că partidul merge spre o direcție greșită.

Arhitectul și-a explicat demisia din filiala USR Timiș: ”Desigur, totul se schimbă în viață, dar, din păcate, în acest caz nu vorbim despre o evoluție, ci despre o degradare”

După acești patru ani, timp în care fostul meu partid a fost absorbit de fostul partid aliat (în care am ajuns să fiu membru), constat că atât la nivelul problemelor interne, cât și în ceea ce privește rezultatul pe care îl putem vedea public, lucrurile nu mai stau deloc așa cum stăteau la început. Desigur, totul se schimbă în viață, dar, din păcate, în acest caz nu vorbim despre o evoluție, ci despre o degradare. Atât internă, cât și externă, cuantificabilă în ceea ce reușește partidul să facă pentru români. Nu vreau să intru în detalii, dar o să spun doar atât, cu răul cel mai mic nu vom salva România”, a scris arhitectul.

Sabin Răciu: ”Eu nu mai rezist eroic în USR”

De asemenea, Sabin Răciu a adăugat că există riscul ca partidul din care a făcut parte să ajungă exact ca restul partidelor pe care le condamnă.

Deși arhitectul nu a vrut să ofere detalii, a ținut să precizeză că, inclusiv în USR, există o serie de abuzuri.

De astăzi, eu nu mai rezist eroic în USR. Nu mai am de ce să o fac. Nu văd cum acest partid va putea continua pe drumul pe care a pornit și să aducă astfel, prin acțiunile sale generate de acest parcurs, vreun beneficiu societății românești. Adio, USR! Sper să te însănătoșești! Nu de dragul tău, de dragul României” , a transmis Răciu, pe contul de Facebook.

Articolul precedentPonta, despre Sectorul 2: ”Toate străzile și intersecțiile sunt blocate cu mașini parcate ilegal”
Articolul următorMircea Geoană: NATO are dreptul de a înarma flancul estic al Europei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time