Foto: Facebook - Victor Ponta
Foto: Facebook - Victor Ponta

Victor Ponta a abordat, din nou, problema traficului din București, dând ca exemplu o serie de situații care au loc în Sectorul 2 din Capitală.

De această dată, fostul premier a vorbit despre parcările ilegale, în contextul în care, în data de 29 mai, mașina de filaj de la Antidrog a fost ridicată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant.

Victor Ponta: ”Hai că s-a apucat Primăria Sectorului 2 de muncă!”

Liderul PRO România a precizat, într-un text distribuit pe contul de Facebook, că locuiește în Sectorul 2 de 15 ani. Prin urmare, toate străzile și intersecțiile sunt blocate cu mașini parcate ilegal pe care nu le ridică și nici nu le amendează nimeni.

La mine pe stradă (pe care se află intrarea la un Spital public și în parcarea IGP) în fiecare zi sunt accidente din cauza câtorva nesimțiți care blochează intrarea pe stradă exact unde este pus semnul de “Staționare Interzisă” – profitând de nesimțirea celor de la Primărie care nu fac nimic! Noroc că au ridicat mașina Poliției – o să se schimbe viața în Sectorul 2”, a scris Victor Ponta.

”Mașinile blochează intrarea pe stradă, chiar lângă semnul de Staționarea Interzisă”

În contextul în care primarul Sectorului 2 din București a infirmat zvonurile conform cărăra mașina de la Antidrog nu a fost ridicată de către polițiști, Ponta a revenit cu un update, abordând problema bucureștenilor plătitori de taxe și impozite.

Haideți că s-a “trezit” viceprimarul din Sectorul 2 să ne anunțe că nu e adevărat, nu au ridicat nicio mașină de la Antidrog – de parcă asta e problema locuitorilor și a firmelor care plătesc taxe și impozite locale! Eu înclin să îi cred. Oricum nu ridică nici măcar mașinile parcate în mijlocul intersecțiilor! Pe Stradă Dinu Vintilă (unde are sediul IGP și Spitalul Sfântul Ștefan) puteți să vedeți mașinile parcate care blochează intrarea pe stradă – chiar lângă semnul de “Staționarea Interzisă”. Sau puteți să mergeți în tot Sectorul 2. Nu va grăbiți. Le puteți vedea în fiecare zi!”, a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

Articolul precedentPlatformă online pentru depunerea documentelor, dedicată persoanelor cu dizabilități din România
Articolul următorDemisie din USR Timiș: ”Adio, USR! Sper să te însănătoșești! Nu de dragul tău, de dragul României”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time