Cristian Popescu Piedone, mesaj dur pentru fostul primar Daniel Florea: „Ați supt până când ați golit punga comunității, loazelor!”

Edilul Sectorului 5 îi aduce o serie de acuzații predecesorului său, actualul deputat PSD, Daniel Florea.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din Bucureșți, a adus critici dure fostului edil șef al sectorului, deputatul PSD Daniel Florea. Piedone susține că Daniel Florea este cel care a făcut denunțul în urmă căruia la DNA a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu pe numele lui. Cristian Popescu Piedone îi transmite lui Florea un mesaj dur pe Facebook, în care îl numește „loază” și îl acuză că a furat din banii comunității.

Piedone, mesaj pentru Daniel Florea:”Atenție la mantinelă, că vine bumerangul!”

Potrivit primarului Piedone, fostul edil al sectorului 5 ar fi cheltuit milioane de lei, din banii oamenilor, pentru a cumpăra patine, care stau în depozit nefolosite. Piedone mai susține că patinoarul artificial , pentru care s-au achitat de la bugetul local nu mai puțin de 30 de milioane, nu poate fi folosit deoarece nu există teren disponibil, respectiv un hectar, în sectorul 5. Primarul Cristian Popescu Piedone îl mai acuză pe fostul primar Daniel Florea că, împreună cu apropiații săi, au golit ” punga comunității”. Primarul sectorului 5 a criticat în mod acid și modul în care fostul primar Daniel Florea a făcut numiri la vârful Poliției Locale, afirmând că instituția ar fi fost dirijată de o ” coafeză”. „Atenție la mantinelă, că vine bumerangul!”, este avertismentul transmis lui Daniel Florea de primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Piedone: „Și ați supt… până când ați tulburat tabla înmulțirii și-ați golit punga comunității, loazelor!”

 Cristian Popesu Piedone ia în calcul să facă o lista cu toate neregulile descoperite în timpul mandatului de primar al lui Daniel Florea pe care ar urma să le facă publice, pentru a afla toată comunitatea modul în care au fost gestionați banii locuitorilor Sectorului 5.

„Domnule…

Iar ai patinat strâmb la mantinelă…

Ai făcut pirueta invers, pare-se. Te ajut cu o patină, două? Că ai cumpărat patine… de milioane. Din banii oamenilor, artistule. Sunt tot în depozitul ăla… Noi, nouțe, cum le-ai lăsat. Că patinoarul ăla artificial, de UN HECTAR, pe care l-ai cumpărat cu 30 de milioane, TOT DIN BANII COMUNITĂȚII, nu-l putem așeza niciunde, istetule. Că… n-avem atâta loc liber prin Sector.

Ai cheltuit, distinsule…

Și te-ai jucat cu suveica…

Orice… ori zece, ori douăzeci, ori treizeci.

Că doar erați stăpâni în casa altora, mă! Și v-ați lins… Și ați supt… până când ați tulburat tabla înmulțirii și-ați golit punga comunității, loazelor!

Te-ai învățat hulpav…

Știi… Astăzi, când m-au luat băieții aia să-mi arate semnăturile tale… mi-am amintit de coafeză!

Cum ai putut, mă, să lași, ditamai LOCALA sectorului… dirijată de coafeza aia mică? Doamne cât am ras… (Mă ierți, dar nu m-am putut abține, juane)

Mereu ți-a plăcut să faci fandări în liga mică… Știu, știm… Dar în ultima vreme prea eșți agitat! Așa eșți TU când ți se răcește farfuria? Deh… unele trec cu pastile, altele cu rugăciuni.

Apropos:

Ți-ai pus Așii să-mi cânte strâmb pe aici, prin mesaje? Îmi șoptește STRADA că tocmai i-ai fericit cu tastaturi noi… Eșți bun la trafic de date, mesterică! Țara are nevoie și de tobe! D-aia… aveți liber prin brazdă! Arați liniștiti și pompați cu sete! (Sau… cu foame)

Știi… COMUNITATEA îmi recomandă să-ți pun NENOROCIRILE pe O listă! Și s-O agăț la răspântie de drumuri… SĂ TE DESCOPERE toți așa loază cum eșți… așa loaze cum sunteți!

Acum… fugi la KARAOKE. Știu că ai program!

Dacă ai timp… bag-o, te rog, și p-aia cu cățelul! Ăla cu părul… creț. Ăla, mă, cu rața din coteț. Exact!

Să ai mare grijă, don artist: După 30 de ani de țambal șubred, publicul a descoperit melodia reală! Și… e mai greu, acum, să-l păcăleșți cu playback!

Atenție la mantinelă, că vine bumerangul!”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Piedone: „Familia e scutul, pâinea și sceptrul”

Articolul precedentComisarul european pentru Transporturi: Dunărea are un potențial imens, care nu a fost atins
Articolul următorMinistrul Sănătății, anunț privitor la cazurile de hepatită misterioasă din România