Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a declarat că „a fost o vreme” când la poarta acestuia ajungeau „oameni neinvitați”, ce îi povesteau despre alți oameni, vrute și nevrute.

De asemenea, „a fost o vreme”, când zeci de numere de telefon „îl invadau” și niciunul nu a refuzat, dar totul are un sfârșit.

„A fost o vreme când la poarta lui Piedone ajungeau, neinvitate, stive de numere de telefon tipărite pe mucava ori pe cartoane scumpe…  Și-a venit o zi când peste Piedone a căzut năpasta…  Și poarta i s-a golit, brusc.  Și telefonul i-a tăcut…  Și din miile de numere de telefon stocate în agendă… de Crăciun l-au vizitat 29, de ziua lui 16, de Paște… 9”, a scris Piedone.

Și Piedone a înțeles… că așa-i viața printre străini

Acesta a mai amintit că atunci când viața l-a pus la pământ, singurul „scut” și „sceptru” a fost familia lui, care niciodată nu l-a abandonat, fiind mereu lângă el. Mai mult, Piedone a înțeles că „există prieteni, dar puțini”, aceștia fiind ca o umbră, apar doar când este soare.

„Piedone a înțeles că-n viața asta pământească… FAMILIA E SCUTUL ȘI PÂINEA ȘI SCEPTRUL ȘI PERNA. Există și prieteni, dar puțini. De șase ani și jumătate încoace… eu, Piedone, am văzut spate de om cât pentru zece vieți! Multora încă le recunosc și mersul și paltonul… Și-i simt hulpavi, cum vor să ajute vântul ăla surd care mă tot împinge”, a mai spus edilul.

De asemenea, primarul Sectorului 5 e de părere că totul se întâmplă cu un scop, „că așa a fost să fie”, iar până la urmă, orice poveste are un epilog, dar până atunci, Piedone e convins că va continua să „ridice sceptrul comunității”, să facă din imposibil, posibil.

„Nu-i bai! Poate că așa-i legea pământului…  Dumnezeu știe! După orice epilog există însă… amintirea. Și naratorul care va povesti, peste timp, și povestea… primarului Piedone.  Omul Piedone… ar fi fericit!  Și s-ar bucura, dacă urmatorul ales să ridice sceptrul comunității… va continua să creadă că poate face imposibilul… posibil!  Fie-vă casa liniștită, tuturor!  Să credeți mereu în speranță, în voi și în familiile voastre! Vă îmbrățișez, cu drag!”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Citește și articolul: Cristian Popescu Piedone se ține de cuvânt – aduce sectorul 5 in secolul XXI. Încep să crească prețurile apartamentelor din sector

Articolul precedentCetăţi dacice și biserici de lemn reabilitate  cu fonduri europene
Articolul următorA început cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța