Sursa foto: ISU Bihor
Sursa foto: ISU Bihor

Astăzi, 23 aprilie, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie Nucet, situat în județul Bihor.

Conform investigațiilor făcute de către trupele de intervenție, focul ar fi pornit într-un birou situat la parterul clădirii.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale de lucru. Acestea au fost dotate cu apă și spumă

Azi, 23 aprilie, la ora 11:05, InspectoraSU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un pavilion cu 3 etaje al Spitalului de Psihiatrie Nucet.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele de pompieri militari ale Stației Ștei și Secției de Pompieri Beiuș. Aceștia au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă”. Comunicatul a fost transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor.

Flăcările care au izbucnit în pavilionul spitalului din Bihor au fost stinse în 10 minute

Incendiul, care se manifesta la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat și lichidat cu operativitate în circa 10 minute.

Conform Gândul.ro, forțele de intervenție au acționat rapid. Prin urmare, nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor internate.

Mai multe echipamente tehnice și piese de mobilier au fost afectate

Evenimentul s-a soldat cu arderea unui computer, a unei imprimante și a corpului de mobilier pe care acestea erau amplasate. Pompierii militari au evacuat documentele existente în încăperea respectivă. Astfel, au împiedicat propagarea flăcărilor.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit drept cauza probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric”, menționează salvatorii prahoveni.

Articolul precedentPrima cale ferată de mare viteză din România, pe linia Constanța – București – Ungaria
Articolul următorCetăţi dacice și biserici de lemn reabilitate  cu fonduri europene
Jurnalist full-time / Pesimist part-time