Sursă foto: Facebook/Asociația Tineri pentru Comunitate
Sursă foto: Facebook/Asociația Tineri pentru Comunitate

Complexul Muzeal Bistrița Năsăud a găzduit un eveniment cu ocazia Sărbătorilor Pascale, eveniment denumit ”Pentru un Paște liniștit”.

La organizarea acestei acțiuni inedite a participat Asociația Tineri pentru Comunitate.

Membrii comunității ucrainene au fost invitați la Complexul Muzeal Bistriţa Năsăud pentru vopsirea tradiționalelor ouă de Paște

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, mesaj însoțit de numeroase fotografii, organizatorii au ținut să precizeze că au reușit să organizeze un atelier de vopsire ouă, în cadrul căruia au avut loc mai multe surprize.

De asemenea, reprezentanții au pus accent pe sprijinul partenerilor locali, aducând mulțumiri și pompierilor care au oferit copiilor o mică lecție de prevenție a incendiilor.

Sursă foto: Facebook/Asociația Tineri pentru Comunitate

În Vinerea Mare am reușit să aducem comunității de ucraineni stabiliți la nivel local clipe de bucurie, pace și socializare în cadrul evenimentului „Pentru un Paște liniștit”. Cu sprijinul partenerilor locali, am organizat un atelier de vopsire ouă, am oferit mici daruri, surpriza venind din partea ISU BN care au prezentat copiilor parte din tehnica de intervenție a pompierilor. Mulțumim pe această cale Instituției Prefectului Județul Bistrița- Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al județului Bistrița-Năsăud, gazdelor noastre – Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud- sponsorilor Selgros, Delice Pan, Primera Com SRL, voluntarilor și tuturor celor prezenți! Sărbători binecuvântate vă dorim!”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook/Complexul Muzeal Bistrița Năsăud

Asociația oferă tinerilor oportunități de dezvoltare personală și profesională, în parteneriat cu instituții publice și private la nivel național și internațional

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița elaborează și implementează proiecte care aduc un plus de valoare activităților destinate tinerilor.

Acțiunile se bazează pe grupurile de voluntari locali sau internaționali.

Articolul precedentAcord istoric la nivelul UE. Google, Facebook sau Amazon vor fi obligate să elimine mai bine conținutul online ilegal sau periculos
Articolul următorPrima cale ferată de mare viteză din România, pe linia Constanța – București – Ungaria
Jurnalist full-time / Pesimist part-time