Sursă foto: Facebook/Uniți pentru Ucraina
Sursă foto: Facebook/Uniți pentru Ucraina

Victoria Volynets, o refugiată din Ucraina care a ajuns în Bistrița, a ținut să le mulțumească românilor pentru sprijinul acordat.

Într-o postare publicată pe grupul de Facebook ”Uniți pentru Ucraina”, femeia a povestit un episod petrecut astăzi, într-un supermarket.

Bistrițenii au oferit ciocolată și dulciuri copiilor, iar mama gemenilor s-a declarat emoționată de gestul românilor.

Sursă foto: Facebook/Uniți pentru Ucraina

”Bistrița… ești un oraș uimitor în care trăiesc o mulțime de oameni fermecați”

Astăzi a fost o zi cu adevărat magică pentru gemenii mei. Bistrița… ești un oraș uimitor în care trăiesc o mulțime de oameni fermecați. Am fost azi la Lidl, doamna stătea în spatele nostru, privea copiii, și am auzit-o spunând că își dorește, și ea, copii. Inițial, femeia a plecat din magazin. După, s-a întors și le-a cumpărat celor mici kinder și dulciuri”, a scris femeia pe contul de Facebook.

Sursă foto: Facebook/Uniți pentru Ucraina

Surprizele au continuat și pe terenul de joacă, unde cei doi copii gemeni din Ucraina au primit baloane. Reacția mamei: ”Mulțumesc pentru tot, România. Ne faceți mai fericiți”

În postarea publicată astăzi, 20 aprilie, Victoria Volynets a ținut să precizeze că au fost mai multe surprize plăcute, iar oamenii din Bistrița, prezenți pe terenul de joacă, le-au oferit copiilor ei baloane, sucuri și dulciuri.

Cât de emoționant este totul. Cât de amabili și sinceri sunteți cu toții. Mulțumesc pentru tot, România. Ne vom aminti mereu de sinceritatea ta. Mulțumim pentru tot. Ne faceți mai fericiți”, a scris mama din Ucraina, pe grupul de Facebook.

Articolul precedentElena Udrea: „Sunt arestată ilegal”
Articolul următorIonuț Negoiță, fostul patron al Dinamo, va petrece Paștele în libertate. A fost achitat pentru fraudarea clubului și a statului român | Decizia nu este definitivă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time