Diana Șoșoacă, binecuvântată de ÎPS Teodosie

„Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea”, i-a spus Arhiepiscopul Tomisului înainte de intrarea în viața politică

Senatorul Diana Șoșoacă are legături puternice cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, cel pe care l-a apărat în instanță în cazul pelerinajului de la Peștera, de Sf. Andre și de la care a primit binecuvântarea să intre în viața politică.

În emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea PLUS, Diana Șoșoacă a făcut această mărturisire, mai mult, senatorul independent, pentru moment.

„Partidul Neamul Românesc m-a susținut și mă susține în continuare. Eu am pus bazele (n.r. unui nou partid), dar nu vreau să spun mai mult, că mă vor ataca. Sunt puse bazele partidului care va aduna cea mai mare parte a patrioților și va aduna în continuare. Iar eu merg mai departe, pentru că îmi aduc  aminte ce mi-a spus ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului când m-a văzut și mi-a dat binecuvântarea să intru în politică. «Acceptă-ți destinul de jertfă. Îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui, pentru că îți va fi foarte greu. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!». Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că «De aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (n.r. – în Parlament) ne mai poți ajuta»”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Ne vom bate cu toate autoritățile”

Șoșoacă se vede președinte

Senatorul independent, ce a candidat pe listele PAUR, nu exclude însă varianta de a candida la alegerile prezidențiale din 2024, dacă poporul i-o va cere.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai precizat Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

Diana Șoșoacă are partid, dar încă îl ține ascuns

Articolul precedentMinistrul Sănătății are un obiectiv important, eradicarea HPV
Articolul următorSchimbările climatice afectează grav agricultura din România: produsele ajung pe piață mult mai târziu