Daniel Ghiță (Facebook)

Deputatul PSD Daniel Ghiță a transmis un mesaj dur, pe pagina sa de Facebook, cu privire la decizia procurorilor de a-l elibera pe irlandezul care a spart Casa Poporului. El a precizat că Irlanda nu și-a cerut încă scuze pentru acest incident.

„Irlandezul beat și drogat care a spart geamul la Parlament a fost lăsat liber, fără nici o pedeapsă sau restricție. Ce credeți că i s-ar fi întâmplat unui român care făcea același lucru? Nu am văzut Irlanda să își ceară scuze că un cetățean al său a dat năvală în Parlamentul României de beat și drogat ce era”, a scris Daniel Ghiță.

De asemenea, el a mai precizat că dacă un român pătrundea beat și drogat în Parlamentul de la Dublin, toată clasa politică „era în genunchi.”

„Dacă un român pătrundea în acest fel în Parlamentul de la Dublin, acum erau toți în genunchi, Iohannis și cine mai era prin țară, să își ceară iertare de la ambasadorul Irlandei la București, că acesta e nivelul politicii oficiale de la noi”, a precizat deputatul PSD.

Irlandezul care a spart Casa Poporului rămâne în libertate

Totodată, Daniel Ghiță a mai susținut că dacă un român ar fi comis această infracțiune în țara lui, „toată suflarea care are autoritate în România” era pe el.

„Nu mai zic ce ar fi pățit orice român care intra beat și drogat în orice Parlament din lumea aceasta, dar mai ales dacă ar fi comis această infracțiune în România. Ce săreau pe el SRI-ul, SPP-ul, Poliția, Jandarmeria, STS-ul, mascații, SIE, judecătorii, procurorii, poliția locală, deontologii, toată suflarea care are autoritate în România l-ar fi pus la stâlpul infamiei pe nenorocit”, a mai scris pe contul de Facebook.

Mai mult, deputatul PSD consideră că „toți bețivii Occidentului care vin să își facă de cap la noi în țară” nu sunt pedepsiți de către statul român.

„Mai grav e că România îi scapă la fel și pe pedofilii străini, nu doar pe bețivii Occidentului care vin să își facă de cap la noi în țară! Oare de ce? Nihil Sine Deo”, a conchis Daniel Ghiță.

Reamintim că în dimineața de 27 decembrie, un cetățean irlandez în stare de ebrietate a pătruns în curtea Parlamentului prin escaladarea gardului. Ulterior, acesta a spart un geam și a pătruns în clădire. Cu toate acestea, irlandezul care a spart Casa Poporului rămâne în libertate, procurorii precizând că nu este un pericol public.

Daniel Ghiță (PSD) spune că Arafat este „mai periculos ca pandemia”

Articolul precedentAlexandru Rafila anunță măsurile pentru gestionarea valului 5 al pandemiei
Articolul următorMinistrul Sănătății: „Vrem să evităm un lockdown”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.