Fostul primar al Timișoarei: ”Rușine, cetățene german Fritz, căci domn nu pot să-ți spun!”

Nicolae Robu acuză degradarea a foarte multe drapele arborate în Timișoara

Fostul primar din Timișoara s-a arătat scandalizat de numărul mic de steaguri arborate în oraș, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Nicolae Robu a reamintit că în perioada mandatului său au fost amenajate și modernizate mai multe sensuri giratorii în oraș, iar în mijlocul lor existau catarge cu drapelul național.

Mai mult, Robu le reamintește timișorenilor că a pus drapele tricolore pe o mulțime uriașă de stâlpi.

În acest context, fostul edil explică faptul că a constatat în timp, pe parcursul ultimilor doi ani, că majoritatea covârșitoare a drapelelor au dispărut.

Cele mai greu de dat jos fără să se observe -mă refer la cele de pe catarge- s-au degradat fără ca în Primărie cuiva să-i pese, unele ajungând ferfenițate, pur și simplu! În 2020, proaspăta, atunci, Administrație Fritz a întâmpinat Ziua Națională a României cu un morman de gunoi lipit de statuia Regelui Ferdinand I -Întregitorul de Țară!”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei: ”Iată-ne acum, în 2022, pur și simplu batjocoriți la noi acasă, noi, românii, prin consecvența sfidărilor acestui individ ce pe el se crede guvernator”

Fostul edil a precizat și că, în 2021, numărul de drapele tricolore prezente în oraș de Ziua Națională a fost fără precedent de mic.

Primar n-are cum să fie, nici ca spirit al noțiunii, nici ca literă a legii!-, iar pe noi, niște amărâți de supuși inferiori, demni de dispreț! Rușine, cetățene german Fritz -căci domn nu pot să-ți spun!-, faci de râs poporul german, pe care noi, românii și mai ales noi timișorenii, îl stimăm atât, pt tot ce-a dat el demn de toată admirația, omenirii, de-a lungul timpului!”, a transmis Nicolae Robu.

Articolul precedentUn consilier local USR din Timișoara a demisionat, după ce a ridicat ilegal un bloc de locuinţe
Articolul următorUn templu budist a rămas fără călugări, după ce s-a stabilit că aceștia, în frunte cu starețul, consumau droguri de mare risc
Jurnalist full-time / Pesimist part-time