Captură video Kanal D/Victor Ponta
Captură video Kanal D/Victor Ponta

Într-un text publicat astăzi, 29 august, Victor Ponta a abordat situația economică din România, acuzând guvernarea pentru lipsa de investiții și proiecte.

În același context, Ponta a ținut să sublinieze că l-a felicitat pe Simion pentru că ar fi donat toți banii primiți la nuntă.

I-am urat “Casă de Piatră” lui George Simion – și am apreciat faptul că donează toți banii primiți! Dar guvernarea e cu totul și cu totul altceva!”, a scris fostul premier, pe contul de Facebook.

Victor Ponta: ”România este acum “înghețată” total”

Potrivit declarațiilor, în momentul de față, România ar fi un simplu pion pe o tablă de șah internațional în care nu are niciun cuvânt de spus și nimic de câștigat.

Nu are niciun proiect și nicio speranță. Este prizoniera unor lideri politici total incapabili, dezinteresați și care sunt puși și ținuți în funcții doar pentru că execută fără nicio șovăială sau discuție orice li se cere. O administrație publică blocată de “pilele” numite la conducere și terorizată de dosarele penale care au distrus atâtea cariere și proiecte”, subliniază Ponta.

”Felicitări pt nuntă. Dar cred că rămânem toți să purtăm costum popular și să dansăm cu lăutarii. Că altceva nu putem”

Din punctul de vedere al liderului PRO România, în sistemele de Educație și Sănătate, performanța și calitatea sunt rezervate doar celor care au bani să plătească.

O clasa de oameni de afaceri români care s-au dezvoltat datorită măsurilor fiscale luate în 2014 și care acum sunt înghițiți fără milă de multinaționalele și băncile susținute din afară! Mai pot să descriu alte 100 de probleme pe care România le are și care se accentuează în fiecare zi de “îngheț” (numit pompos “România lucrului bine făcut”)!”, a transmis fostul premier.

Articolul precedentUngaria avertizează: ”Femeile sunt prea educate și nu își vor găsi soți cu un nivel de educație similar”
Articolul următorEgiptul ia măsuri drastice pentru reducerea consumului de curent electric
Jurnalist full-time / Pesimist part-time