Foto: Facebook/Câcău Iulian
Foto: Facebook/Câcău Iulian

Iulian Câcău, președintele AUR din Satu Mare, a venit cu acuzații grave la adresa lui George Simion.

Fostul membru din Satu Mare și-a anunțat demisia, precizând că Simion ar fi organizat petreceri cu acte de preacurvie deși, de dragul electoratului, pozează în creștin-familist.

Mai mult, Câcău a adăugat că scopul lui Simion a fost să instaureze o dictatură în Alianța pentru Unirea Românilor.

Iulian Câcău: ”AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioară!”

Într-un text publicat în urmă cu o oră pe contul de Facebook, politicianul și-a anunțat colegii că, începând de astăzi, 7 iunie, nu mai este membru al partidului AUR.

Prin urmare, se delimitează de tot ceea ce înseamnă AUR, de politica pe care o duce și de acțiunile pe care le inițiază.

Președintele AUR din Satu Mare a precizat că, pe lângă candidaturile pe care și le-a asumat în acest partid, a inițiat și proteste. Pentru aceste proteste, Câcău a fost reținut de autorități și sancționat.

Totuși, politicianul acuză că nu a primit nici măcar un sprijin moral din partea colegilor săi de la București. Mai mult, acesta îi condamnă pe foștii colegi pentru lipsa unui minim sprijin juridic.

”Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii”

Politicianul condamnă noii membri care au apărut în AUR, explicând că acești oameni nu au demonstrat nimic, atât din punct de vedere profesional cât și personal.

Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe)”, scrie politicianul.

Fostul membru AUR: ”În acest partid sunt încă oameni frumoși, de aceea mă abțin în a-i numi pe toți. Îi rog să se uite și în stânga și în dreapta, până nu e prea târziu”

Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminică în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminică când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat!”, a conclus Câcău.

Articolul precedentPlajele din România sunt mai curate, dar turiștii ”omit” să arunce la coș deșeurile pe care le produc
Articolul următorNicușor Dan le pregătește o surpriză neplăcută șoferilor care vin în București: taxa pentru poluarea mașinii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time