Cristian Tudor Popescu Captură video/Digi 24
Cristian Tudor Popescu Captură video/Digi 24

Într-un text publicat pe contul de Facebook, Cristian Tudor Popescu a anunțat că încetează colaborarea cu postul Digi 24.

Prin urmare, gazetarul a precizat că emisiunea Cap Limpede difuzată vineri, 3 iunie, a fost ultima.

Potrivit declarației, conducerea postului a analizat conținutul acestei emisiuni și a decis să înceteze colaborarea cu gazetarul.

Cristian Tudor Popescu: ”Diagnosticul – mai dăunător decât boala”

Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a scris astăzi, 7 iunie, Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul recunoaște că ar fi trebuit să se despartă de Digi 24 în urmă cu mult timp. Cu toate acestea, a preferat să rămână din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul său de dialog, Claudiu Pândaru.

CTP, după plecarea de la Digi 24: ”Acum, sunt dezlegat. Deși concediat, nu plec în concediu”

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe Facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, se arată în textul publicat de jurnalist pe pagina de Facebook.

Articolul precedentNicușor Dan le pregătește o surpriză neplăcută șoferilor care vin în București: taxa pentru poluarea mașinii
Articolul următorMinistrul Mediului, acuzat că ascunde situația reală privitoare la tăierile ilegale de pădure
Jurnalist full-time / Pesimist part-time