Diana Șoșoacă, cu sacul negru prin Parlament

„Dacă îmi acordă 2 - 3 minute îl ajut să scape de domnul Cîţu”

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că actualul Guvern este inimaginabil de distrugător pentru poporului român, adăugând că Florin Cîţu şi membrii Executivului au urme de sânge pe mâini, referindu-se la morţii de Covid. De altfel, aceasta a făcut și puțin circ prin plenul Parlamentului, umblând cu un sac negru,  strigând către premier că acolo sunt „morții dvs”.

„Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2 – 3 minute îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care vaa dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale – Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. Trecând de la umor, că asta face românul râde când e rău, idea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care pot să le schimb de o să mă rătăcesc prin ele ca să ajung la Iaşi în circumscripţie. Mă uitam să văd unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB faţă de 3% preconizat. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne de COVID, ca să aflăm de la Ministerul Sănătăţii că doar 217 au fost morţi de COVID, dar între timp cei din urmă morţi, vin acum, vor fi cei dintâi, ca să se mai mărească un pic numărul de morţi”, a declarat Diana Şoşoacă în plenul reunit al Parlamentului.

Cîțu: „Aţi dezvoltat o obsesie personală la adresa mea”

Acesta și-a exprimat opinia și cu privire la vaccinare, care deși nu este obligatorie, este recomandată de autorități pentru ieșirea cât mai rapidă din pandemie. „Mă uitam la vaccinare. Eu ştiam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale. Nu mici, nu muştar, nu trotinete şi ar fi trebuit conform legislaţiei naţionale şi internaţionale să anunţaţi poporul roman şi mai ales adolescenţii şi copiii că această vaccinare are efecte adverse. Când domnule Cîţu vă uitaţi în urmă pe mâinile dumneavoastră şi ale întregului Guvern stă sânge”, a completat Şoşoacă.

Diana Șoșoacă are o fixație pentru Eminescu

Articolul precedentANFP-ul lasă Ploieștiul fără arhitect-șef!
Articolul următorGuvernul Cîțu a trecut testul moțiunii de cenzură