Un tir a luat foc pe A1, în județul Hunedoara!

Din fericire, nu există victime

Foto: preluare România TV

Un tir a fost cuprins de flăcări, astăzi, în jurul orei 6:30 dimineața, pe Autostrada A1, în imediata apropiere a localității Orăștie din județul Hunedoara, pe sensul de mers Orăștie-Deva. Traficul în zonă a fost restricționat temporar. Pompierii din cadrul ISU Orăștie s-au deplasat, de urgență, la fața locului, reușind să stingă incendiul într-un timp destul de scurt. Ulterior, în jurul orei 8:10, a fost reluată circulația pe autostradă.

Șoferul de tir se află în siguranță

Din informațiile pe care le avem, șoferul de tir a reușit să iasă la timp din cabina autovehicului, astfel că incidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime. Tirul pe care acesta îl conducerea era încărcat cu băuturi, informează Servus Press. Imediat după ce a acroșat parapetul, tirul s-a răsturnat pe banda de urgență. La scurt timp a început încendiul care a fost, însă stins de pompieri.

„În această dimineață, la ora ora 06:33 a fost anunțat prin serviciul 112 un incendiu puternic la un autocamion ce se deplasa pe autostrada A1 pe direcția de mers Orăștie- Deva. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie au intervenit rapid cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, autocamionul transportând produse alimentare și băuturi alcoolice. Circulația a fost reluată în jurul orei 08:10”, a declarat căpitan Cristian Morar, reprezentant al ISU Hunedoara, coform sursei citate anterior.

Citește și: Protest la Ministerul Transporturilor. George Simion s-a infiltrat și el printre protestatari

Articolul precedentDemisie în filiala condusă de Ilie Bolojan. Vicepreședintele PNL Bihor pleacă după 23 de ani de activitate politică
Articolul următorGândurile lui Negrescu, înaintea moțiunii de cenzură. Sau cum ar arăta țara fără Cîțu, în viziunea PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.