Clotilde Armand - Foto zin.ro

Timp de 3 ani, primărița Armand nu a primit în audiență pe nimeni și s-a evidențiat prin multe scandaluri. Acum, cu două luni înainte de alegeri, primărița inculpată și încă în funcție, autoproclamată Mesia al Sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, și-a amintit că sectorul pe care-l păstorește are și locuitori.

Cu puțin timp în urmă, a ales să meargă din poartă în poartă, nu oriunde, ci în ”buricul” târgului, pe Strada Știrbei Vodă nr. 2, la doi pași de DNA, o zonă selectă, locuită în majoritate de intelectuali de vârstă a treia.

După întâlnirile cu cetățenii, în care a fost frecvent înjurată, luată la întrebări și huiduită, primărița, parlez vous francais, a fost filmată de un cetățean al cartierului Pajura, supărat că în zona în care locuiește au fost amplasate pubele de gunoi care, deși ar trebui să fie ”Smart”, produc levigat și viermi lângă locuința sa, din cauza angajaților incompetenți care le-au amplasat la comanda cadastristei Mădălina Haidemak, de profesie psiholog și moderator la Angelus TV România și proprietară de firmă de turism.

Citește și Exclusiv zin.ro – Foto -183.765.454 de lei dă Primăria Sectorului 1 pe levigat și pe viermi în colectarea separată a deșeurilor

Tot în cartierul Pajura, primărița a trimis toată flota de ambulanțe și echipaje medicale de la Complexul Multifuncțional Caraiman, ca să câștige simpatia votanților pe bani publici. Și spun asta pentru că nu-mi aduc aminte ca până acum să se mai fi deranjat primărița să dea ochii cu locuitorii Sectorului 1, cu orice fel de acțiuni de amploare.

Clotilde Marie Brigitte Armand, primărița-inculpat, se folosește fără rușine și de toți angajații Poliției Locale, plătiți regește din bugetul local, în loc ca aceștia să asigure ordinea în sector își păzesc șefa supremă ”mai rău” ca un președinte de stat.

Mândri nevoie mare, angajații Poliției Locale o însoțesc peste tot, deschizându-i culoarul printre cetățeni. Și cu aceeași mândrie aplică amenzi locuitorilor, având prestabilit un număr de de amenzi pe zi, din sursele mele.

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentHAMSTERUL lui DRAGNEA, MOST WANTED!
Articolul următorVeștea în apărare după atacul lui Dunca
Senior partner Ziarul de Investigatii