Cu toate că Florea Daniel nu mai e primar în Sectorul 5 de luni bune, urmele „bunei sale administrații” se văd chiar și în ziua de azi, pentru că inclusiv în ziua de azi sunt descoperite tunuri pe care acesta le-a dat fix înainte de alegerile locale. Probabil având senzația că va mai rămâne în fotoliul de primar cel puțin un mandat, dacă nu chiar pentru eternitate, Florea n-a stat mult pe gânduri și a cumpărat 700 de cântare, prin Economat Sector 5 SRL, în valoare de 100.000 de euro.

Achiziție realizată prin încredințare directă

Mai exact, achiziția a fost făcută prin încredințare directă, în timp ce costul unui cântar pe piață este de aproximativ 500 de lei în momentul de față. „Mă întreb oare pentru ce au fost folosiți acești bani, acest milion de euro, bani ce aparțin locuitorilor din Sectorul 5?! Oare nu cumva pentru finanțarea campaniei electorale a fostului primar? Nu mai vorbim despre faptul că în Piața Rahova există doar 450 de tarabe. Pentru ce aveau nevoie de 700 de cântare? O achiziție demnă de Florea și acoliții săi. Lipsă de respect și bătaie de joc la adresa cetățenilor Sectorului 5”, a declarat actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Plec dar rămân cu tine

Mai mult decât atât, cu toate că administratorul Sectorului 5 s-a schimbat, în urma rezultatelor de la alergerile locale din 27 septembrie 2020, prin primăria Sectorului 5 încă se simte „mirosul” lui Florea. Vinovați de acest lucru ar fi chiar consilierii PSD, cei care blochează cu bună știință dezvoltarea și modernizarea sectorului, votând împotriva oricărui proiect care ar putea aduce Sectorul 5 în zilele noastre.

Inclusiv coaliția aflată la guvernare blochează unele proiecte doar pe criterii politice, prin consilierii pe care îi are în Consiliul Local Sector 5

Cristian Popescu Piedone

„Dragi prieteni, dragi locuitori ai Sectorului 5, am nevoie de sprijinul vostru pentru a-i convinge pe acești consilieri că sectorul nostru are nevoie de dezvoltare cât mai curând! Vă invit să urmăriți ședința de consiliu de miercuri, 31 martie, ora 16.00 pentru a vedea exact cine este împotriva modernizării acestui sector! Toată ședința va fi transmisă live pe facebook, așa cum v-am obișnuit! Locuitorii Sectorului 5 vor dezvoltare! Eu sunt aici să lucrez pentru ei, nu împotriva lor!”, a mai spus edilul Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Piedone: „E timpul ca autoritățile să intervină! Plângerile nu își au rostul”

Articolul precedentGermania ar putea acorda vouchere de 500 euro pentru cumpărături
Articolul următorRaluca Turcan: „În România sunt 9.500 de pensii de serviciu”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.