Ciprian Ciucu, primarul PNL din Sectorul 6 al Capitalei pare decis să își depună candidatura pentru încă un mandat.

Exclus pentru Preimăria Capitalei, a spus Ciucu ieri la Digi 24, acesta afirmând că vrea să își continue actualul mandat, cu explicația că, pentru a confirma „cu adevărat ceea ce pot pentru Sectorul 6, am nevoie de ceva mai mult timp”.

Oricum, ca o paranteză, e destul de „aglomerat” la dorințele privind candidatura la Primăria Capitalei, atât Nicușor Dan cât și Sebastian Burduja anunțând că ar vrea să candideze.

Mai rămâne de văzut care dintre cei doi este candidatul „perfect” pentru PNL, Ciucu subliniind că „din moment ce partidul nostru va alege un candidat pentru București, voi susține candidatul partidului meu”.

Candidat care cu siguranță nu va fi Ciucu, deoarece acesta consideră că „ar fi fost neserios din partea mea să plec la PMB după doar un mandat, lumea m-ar fi văzut carierist – a stat și el patru ani la primăria de sector și acum dă fuga la Primăria Capitalei”.

În plus, a arătat Ciucu pentru sursa citată, planurile sale sunt altele:

Ca să confirm cu adevărat ceea ce pot pentru Sectorul 6, am nevoie de ceva mai mult timp. Deja s-a văzut în acești trei ani și jumătate cât de mult am muncit și să-mi las proiectele… am proiecte foarte importante pe care încă nu le-am menționat nici măcar public.

De exemplu, construim un sistem de management al deșeurilor cu ghene îngropate (…) Un proiect foarte mare, foarte important.

Vreau să construim un spital, tot încercăm să obținem finanțare pentru el, nu pot să vin cu o machetă și să zic ăsta e spitalul, cum au făcut alții. Până nu obțin finanțare pentru el nu dau drumul la licitație, deși avem studii de fezabilitate, avem teren, am eliberat terenul.

Am făcut foarte mulți pași pe proiecte mari pe care nu le-am comunicat foarte mult pentru că prefer să-mi fac treaba în liniște și să nu creez așteptări”.

Articolul precedentEduard Hellvig, despre Claudiu Târziu: „În politică, domnul cu vorbele avântate ar purta în general numele de «idiot util»”
Articolul următorFostul procuror Sorin Eugen Iașinovschi, vocea corectă în dezvăluirea detaliilor privind presupusa fraudare a alegerilor de la Primăria Sectorului 1