Sursa Foto: Facebook

A aflat și Viorica Dăncilă că fosta sa colegă și prietenă Doina Pană a fost cu adevărat otrăvită în 2018. Informația tot circulă pe surse de câteva zile, iar cei care i-au fost alături Doinei Pană cândva nu îi plâng neapărat acesteia de milă, ci arată acuzator către actualul PSD, care nu face… ceva. După ce Codrin Ștefănescu a avut o opinie pe marginea subiectului, și Viorica Dăncilă a îmbrățișat ideea expusă de acesta și, mai mult decât atât, consideră că, într-adevăr, actualul președinte al PSD este „sub papucul” PNL.

Momentan, nu se știe exact cine ar fi încercat să îi facă rău Doinei Pană, în scurta vreme cât aceasta a fost ministru al Apelor și Pădurilor, iar cei care au înregistrat dosarul penal ca urmare a plângerilor social democratei nu au comunicat nimic oficial.

E intolerabilă lipsa de reacție a oficialităților în cazul otrăvirii fostului ministru Doina Pană!
Un caz extrem de grav și fără precedent e tratat cu indiferență la nivel politic. Nici măcar un cuvânt de preocupare sau de compasiune nu am auzit de la cei care conduc azi România. Ori sunt foarte ocupați cu bătaia pe buget și nu-i mai interesează altceva, ori mafia lemnului umblă liberă pe culoarele Palatului Victoria și impune legea tăcerii.
M-aș fi așteptat ca cel puțin liderii PSD să transmită un mesaj de solidaritate și de îngrijorare, dar se pare că Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua poziție pe acest subiect. Trist!
”, scrie fostul premier Dăncilă pe Facebook.

Articolul precedentPremierul Cîțu și incendiul devastator de la „Matei Balș”, care a făcut victime omenești: „Reacția autorităților a fost eficientă și rapidă”
Articolul următorFalsul psiholog din Târgoviște, trimis în judecată. Femeia a lucrat 20 ani în baza unor diplome falsificate și a sfârșit în arest la domiciliu