Dan Tudorache, într-o manieră ironică ce îl caracterizează pe fostul edil, amintește că „singura creație notabilă” a actualului primar al Sectorului 1 este criza gunoaielor. Deșeurile din stradă au generat înmulțirea șobolanilor fără precedent, motiv pentru care rozătorul a ajuns o oglindire perfectă a administrației lui Clotilde Armand.

De asemenea, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, fostul edil îi amintește actualului primar că „misiunea ei este cu totul alta”, iar lupta cu deșeurile din Sectorul 1 nu s-a încheiat. „Cum războiul dus de Madamarmand cu „mafia gunoaielor” este departe de a se fi încheiat, consecințele lui ne vor afecta probabil pentru multă vreme de acum încolo”, a scris Dan Tudorache pe Facebook.

Exopiziție dedicată „simbolului” administrației lui Clotilde Armand

Fostul primar al Sectorului 1 nu a trecut cu vederea modul în care mediul artistic a luat act de problemele gunoaielor în care se scufundă bucureștenii. El a precizat că „această situație nu putea trece neobservată” și invită pe toți bucureștenii să viziteze Expoziția „Șobolani și oameni”.

„În perioada 26.11-18.12 puteți merge la expoziția „Homo homini rattus est / Șobolani și oameni”, care se va desfășura în trei spații: ALERT studio, str. Mircea Vulcănescu 2-4; Galeria Neagră, str. Calea Griviței 13; Contemporan Hair Space, str. Biserica Amzei 22”, a mai precizat Dan Tudorache.

La începutul lunii august, în fața sediului Primăriei Sectorului 1 a fost expus un șobolan uriaș, făcut din marțipan, reprezentând exact situația delicată în care se află sectorul de când Clotilde Armand a preluat mandatul. „Simbolul” Sectorului 1 a venit cu o descriere, prin care se cerea construirea de adăposturi pentru șobolanii fără stăpân.

Sectorul 1 se „scufundă” din cauza gunoaielor

Dan Tudorache  nu a ezitat să o atace pe Clotilde Armand pentru munții de gunoi ce cresc de la o zi la alta pe străzi. El a atras atenția, în repetate rânduri, asupra lipsei de interes a administrației actuale față de sănătatea cetățenilor, precizând că actualul edil se pricepe „doar la scandal.”

Conflictul dintre Tudorache și Armand nu reprezintă o noutate. În urmă cu câteva luni, Armand l-a acuzat pe fostul primar că a pus poliția locală să o urmărească, înființându-se un departament secret special pentru ea. În stilul lui ironic, Dan Tudorache laudă mereu „victoriile” lui Clotilde Armand prin sintagma „a înfrânt” din nou.

La alegerile din 2020, Clotidle Armand a câștigat cu 40,94% funcția de primar al Sectorului 1. Daniel Tudorache, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) a întrunit 39,81% din voturi.

Dan Tudorache, printre cei amenințați dacă votează certificatul verde

Articolul precedentProteste în toată Europa împotriva vaccinării obligatorii
Articolul următorFostul principe Nicolae: “România ar putea reveni la monarhie”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.