Sursa foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a decis să-și mărească echipa de consilieri locali. Începând de sâmbătă, 27 noiembrie, faimoasa actriță Eugenia Șerban va urma să ofere edilului consultanță pe probleme culturale.

Mai mult, cunoscuta actriță se va implica în activitatea Centrului Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”. Instituția se află sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5.

Eugenia Șerban s-a alăturat echipei de consilieri din Sectorul 5

Anunțul a fost făcut de Cristian Popescu Piedone, care a precizat că celebra actriță este o adevărată „învingătoare”.

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Iar proiectele pe care le vom pune în practică împreună nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat primarul Cristian Victor Popescu Piedone. 

Eugenia Șerban s-a născut pe 13 noiembrie 1969 și a urmat cursurile Liceului Teoretic „George Coșbuc” din București. A jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și, ulterior, la Teatrul “Excelsior”. Mai apoi, ea și-a dezvoltat o carieră în televiziune. În 2019, celebra actriță a fost diagnosticată cu două forme de cancer într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație.

Oana Zăvoranu a decis să se alăture echipei de consilieri din Sectorul 5

Din echipa consilierilor locali din Sectorul 5 mai face parte și Oana Zăvoranu. Ea va fi consiliera de imagine a edilului și se va ocupa de relația cu mass-media. Cristian Popescu Piedone a declarat că prietenia dintre cei doi durează de mai bine de 30 de ani, iar experiența ei din domeniul TV reprezintă un plus pentru ocuparea funcției de consilier de imagine. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că Piedone este „viitorul ei șef” printr-o serie de imagini publicate pe Facebook și Instagram.

Oana Zăvoranu a jucat în numeroase telenovele românești, iar de-a lungul timpului s-a implicat și în politică. Ea a făcut parte din partidul fondat de Corneliu Vadim Tudor, iar în 2008 a vrut să candideze pentru un post de deputată sau senatoare, dar a renunțat.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Cristian Popescu Piedone a făcut un an de când a preluat Primaria Sectorului 5. Cunoscut pentru implicarea sa în rezolvarea problemelor comunitare, edilul a anunțat că vrea o schimbare a mentalității în administrația locală. Mai mult, el a precizat că vrea ca și funcționarii să lucreze pentru cetățeni și nu în defavoarea acestora.

Deoarece vremea la începutul lunii noiembrie a fost prietenoasă, edilul a decis să-și scoată biroul în fața Primăriei pentru a „speria puțin birocrația”.

Cristian Popescu Piedone: „Vom surprinde iarna și nu iarna pe noi”

Articolul precedentEchipa campioană la rugby a României a rămas blocată în Africa de Sud
Articolul următorIsraelul îşi închide graniţele pentru toţi străinii
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.