Cristian Popescu Piedone a verificat luni seară gradul de pregătire al personalului SC. Salubrizare Sector 5 SA și utilajele ce urmează să iasă pe teren în această iarnă. Edilul a precizat că anul acesta va participa personal la acțiunile de deszăpezire, la volanul unei sărărițe ce poartă numele de „pisica neagră”.

„Piedone va ieși pe străzi cu pisica neagră! Ca va fi polei, ca va ninge… vor ieși pe străzi și își vor face treaba!”, a scris edilul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

Piedone: „Sectorul 5 are tot ceea ce-i trebuie pentru sezonul de iarnă”

Edilul a mai precizat că SC. Salubrizare Sector 5 SA este pregătit pentru orice fel de problemă s-ar ivi. El a menționat că în această iarnă vor exista utilaje atât pe marile bulevarde, cât și pe străzile secundare unde au existat numeroase plângeri. „Evolutiv și calitativ ne-am îmbunătățit prestația. Am găsit ceva ce nu funcționa, sper să putem demonstra că noi vom surprinde iarna și nu iarna pe noi”, a declarat primarul Sectorului 5,  la primul comandament de iarnă din acest sezon.

Operatorul de salubrizare are în dotare 50 de utilaje de deszăpezire moderne, relatează stiripesurse.ro.  Ele vor fi folosite în funcție de necesități:

Urgența 0: utilaje care acționează pentru poduri, rampe și pante;

Urgența 1: utilaje care acționează pe bulevarde și stații STB;

Urgența 2: utiajle care acționează pe străzi secundare;

Urgența 3: transport zăpadă, platforme pentru intervenții echipate cu material antiderapant, lopeți și spărgătoare de gheață;

Mai mult, primarul Sectorului 5 a precizat că există peste 800 de tone de material antiderapant și 8 mii de kg de soluție antiîngheț pentru șosele. De asemenea, au fost mobilizați 160 de lucrători și 20 de coordonatori pentru acest sezon de iarnă ce urmează să înceapă.

Primarul Sectorului 5 va ieși pe străzi cu „pisica neagră”

Edilul le-a garantat bucureștenilor din Sectorul 5 că în această iarnă îl vor vedea, cot la cot, cu cei de la Salubriza SA, la deszăpezire.

„Dragilor, din 15 noiembrie utilajele de iarna ale primăriei au intrat in alerta! Am avut primul comandament de iarna! Suntem bine! Și vom fi și mai bine de mâine, poimâine! Sectorul 5 nu mai este dependent de alții!  In iarna aceasta, NOI vom fi campionii deszăpeziri!”

Edilul Sectorului 5 și-a făcut un renume pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferă bucureștenilor. În urmă cu doar câteva zile, Piedone a reușit să aducă „lumină” pentru mai bine de 90 de familii dintr-un bloc de pe strada Nicolae Drăgan. Primaria Sectorului 5 a pregătit un generator de 100 de litri pentru locuitorii blocului ce au rămas fără lumină și căldură de luni bune.

Mai mult, Piedone a dat asigurări locatarilor ce au fost lipsiți de lumină și căldură de luni bune că va asigura asistență și carburant generatorului până când problema va fi rezolvată.

Cristian Popescu Piedone aduce blocul din „Drăgan” în secolul 21

Articolul precedentTurturică și Dincă, noii șefi ai televiziunii și radioului public
Articolul următorFlutur, despre majorarea pensiilor: „Toată lumea e de acord, dar trebuie să vedem ce avem în cămară”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.