Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, fost edil al Capitalei, a fost prezent la Buzău, alături de mai mulți membri PSD, cu ocazia desfășurării Conferinței de alegeri a organizației PSD din Buzău.

Gabriela Firea a precizat că vizita sa în acest oraș reprezintă o dovadă de sprijin pentru liderii social-democrați, ministrul declarând că aceștia rămân dedicați față de cetățeni și de comunitate.

Gabriela Firea: ”Am ajuns astăzi emoționată la Buzău, județul în care s-a născut mama mea, mai exact în Râmnicu-Sărat”

La această conferință au participat mai mulți social-democrați, printre care Marcel Ciolacu, Președintele Consiliului Național PSD, senatorul Vasile Dâncu, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ministrul Muncii, deputatul Marius Constantin Budăi, ministrul Agriculturii, Petre Daea, europarlamentarul Mihai Tudose, europarlamentarul Victor Negrescu precum și secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu.

De asemenea, au fost prezenți și liderul senatorilor PSD, Ștefan Radu Oprea, parlamentarii din județul Buzău, senatoarea Sbirnea Liliana, președinte OFSD Buzău, Romeo Lungu, secretar executiv PSD Buzău și Costin Stanciu, președinte TSD Buzău.

Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a devenit noul președinte al organizației PSD Buzău

M-am bucurat pentru alegerea ca președintele al organizației PSD Buzău a colegului Lucian N. Romașcanu, actualul ministru al Culturii și senator PSD. Este o funcție pentru care a muncit și pe care o merită. A reușit să formeze, la Buzău, o echipă puternică, unită și să ducă mai departe munca de ani de zile a lui Marcel Ciolacu”, a transmis fostul edil al Bucureștiului.

Gabriela Firea a vorbit despre echipa social-democrată din Buzău, precizând că membrii de bază sunt primarul orașului Buzău, Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

Ambii devin din echipa lui Lucian Romașcanu în organizația județeană, cu funcția de prim-vicepreședinți.

Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

Proiectele PSD vor fi benefice tuturor locuitorilor din județul Buzău

Un oraș foarte curat, îngrijit ca o casă. Se vede ca totul este din grija pentru oameni. Sunt sigură că această echipă va aduce în Buzău proiecte ambițioase, benefice tuturor locuitorilor județului!”, a conclus Gabriela Firea.

Articolul precedentDupă ce a pierdut o parte din Parcul IOR, Primăria Capitalei face demersuri pentru recuperarea unor terenuri înstrăinate ilegal
Articolul următorUn bărbat nevinovat a fost eliberat din închisoare după 38 de ani
Jurnalist full-time / Pesimist part-time