Sursa: Facebook

Prezent la Buzău, unde a avut loc Conferința județeană de alegeri a Organizației Județene PSD, Marcel Ciolacu a vorbit și despre câteva detalii legate de candidaturile la alegerile din 2024.

Din ce a lăsat să se înțeleagă Ciolacu, dacă nu este clar încă cine va fi candidatul PSD la prezidențiale, nu va fi nicio surpriză în ceea ce privește candidatul la Primăria Capitalei.

Nu știu cine o să fie candidatul la președinție. Eu, personal, nu știu acest lucru. În schimb, știu cu certitudine un lucru: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală. Și cum se spune la București: dacă buzoienii ar lipsi o zi s-ar circula normal,cred că e cazul să ne implicăm în viitoarea campanie electorală direct”, a subliniat liderul PSD.

De altfel, Ciolacu și-a tot reafirmat sprijinul pentru ministrul Familiei privind această candidatură. Chiar luna aceasta, președintele PSD arăta că „Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București” și că aceasta „va apăra bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi”.

Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanța dramatică între promisiuni și realitate”, scria Ciolacu.

De altfel, chiar Gabriela Firea a arătat în diverse rânduri că nu vizează o candidatură la alegerile prezidențiale, ci și-ar dori să candideze la Primăria Capitalei, cu sprijinul colegilor social democrați.

Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la București, nici nu s-a pus problema din punctul meu de vedere să vizez o altă funcție, vă spun sincer, chiar sunt deranjată, dar nu mai anunț de multă vreme atunci când sunt deranjată, ca să spun așa, m-am rodat din punct de vedere al expunerii publice, când citesc anumite informații cum că eu mi-aș dori.

Nu, nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidențiale. Eu mi-aș dori să candidez la alegerile de la Primăria Capitalei. Dar înțeleg că sunt anumite jocuri care se fac, bineînțeles întotdeauna trebuie să existe conflicte, pentru că dacă nu sunt conflicte probabil că viața politică ar fi searbădă și atunci, nu, trăim de multe ori și din urzeli. Dar nu e cazul în ceea ce mă privește”, a punctat ministrul Familiei.

Articolul precedentOrdinul de protecție ar putea fi extins pentru mai multe cazuri. Proiectul de lege este în dezbatere publică
Articolul următorDupă ce a pierdut o parte din Parcul IOR, Primăria Capitalei face demersuri pentru recuperarea unor terenuri înstrăinate ilegal