Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Antonel Tănase, fost deputat PNL și actualmente membru în cadrul partidului Forța Dreptei, a precizat că, în urmă cu câteva zile, Comisia pentru Administrație Publică a Senatului a discutat doua proiecte legislative de modificare a OUG 155/2001 privind câinii fără stăpân. Ambele au fost respinse de comisie.

Cu toate acestea, politicianul a fost atent la declarațiile făcute de câțiva colegi senatori.

Antonel Tănase: ”Roberta Anastase, senator PNL de Prahova, a susținut ca sa fie eutanasiați în continuare câinii. Aceeași poziție a avut și senatorul PSD Gabriel Mutu”

Trecând dincolo de declarațiile sinucigașe din punct de vedere politic, de lipsa de umanitate și de empatie, am înțeles, cu scârbă, e drept, altceva. Roberta, își amintești de Toby? Cățelul simpatic căruia i-am dăruit casă în sediul PNL în 2017. A fost iubit, mângâiat și acceptat acolo până anul acesta. Odată cu plecarea mea din PNL, a fost și el alungat”, a scris fostul deputat, pe contul de Facebook.

Fost deputat PNL: ”Bieții câini nevinovați nu sunt votanți. Nu pot pune lăbuța pe un buletin de vot. Dacă umanitatea ta se rezumă doar la numărul de voturi, nu ai ce căuta în Parlamentul României”

Dacă vorbim despre câini, aceste animale ne sunt de cele mai multe ori prieteni, devin membri ai familiilor noastre, sunt suflete! Dacă am inversa rolurile, Toby nu ar fi făcut astfel de declarații din postura de senator. Asta este diferența, Roberta! În comparație cu tine, Toby este mai uman, mai înțelept”, a adăugat politicianul.

Potrivit fostului deputat, parlamentarii Forța Dreptei nu vor face niciodată astfel de declarații. De asemenea, nu vor ”susține aberații cum ar fi eutanasierea bietelor animale fără stăpân”. 

Animalele fără stăpân trebuie protejate, îngrijite în adăposturi conforme. Sterlizarea este o soluție, nu însă eutanasierea animalelor sănătoase, animale ce ne aduc o fărâmă de liniște și bucurie”, a conclus Antonel Tănase.

Articolul precedentPolițistul Marian Godină: ”Emilia Șercan a fost amenințată și terfelită pe la televiziunile plătite să o discrediteze”
Articolul următorLocuitorii din Elveția acordă, prin vot, o mai mare atenție protecției mediului. De asemenea, se insită pe reutilizarea materiei prime
Jurnalist full-time / Pesimist part-time