Foto: Facebook/Emilia Șercan
Foto: Facebook/Emilia Șercan

Polițistul Marian Godină a dezvăluit că o cunoaște pe jurnalista Emilia Șercan, cei doi întâlnindu-se, pentru prima dată, în urmă cu mai mulți ani, în București.

Godină a precizat că, atât lui, cât și soției lui, impresia lăsată de Șercan a fost aceea a unei femei modeste și sensibile, în ciuda investigațiilor expuse de jurnalistă și în ciuda amenințărilor la care aceasta a trebuit să asiste după expunerea numeroaselor texe de plagiat.

Marian Godină: ”Dezvăluirile făcute de Emilia Șercan au loc după mii de ore de muncă produc valuri uriașe în societatea noastră și, mai ales, produc transpirații ticăloșilor”

Am păstrat legătura, am mai tot vorbit, iar Emilia și Georgiana au devenit prietene. În urmă cu o lună, Emilia a devenit nașa fetiței noastre.De cele mai multe ori când o sun e la Biblioteca Națională, la Tribunal și, cel mai rar, acasă.De-a lungul anilor a fost amenințată și terfelită pe la televiziunile plătite să o discrediteze. Puțini ar rezista unor astfel de presiuni. Dar ea rezistă și merge înainte, devenind spaima „doctorilor”.Mulți sunt dezamăgiți și spun că oricum nu se întâmplă nimic după o dezvăluire cum a fost, de exemplu, cea legată de plagiatul ministrului Educației, de ieri. Să știți că nu e chiar așa”, a transmis polițistul, într-un text publicat pe contul de Facebook.

”Lucrurile nu sunt în zadar, iar dezvăluirile astea care au loc după mii de ore de muncă produc valuri uriașe în societatea noastră și, mai ales, produc transpirații ticăloșilor. Să nu credeți că le e totuna”

Godină a profitat de relația de prietenie cu jurnalista, întrebând-o cum reușește să se descurce din punct de vedere financiar.

Mai mult, acesta a întrebat-o de ce nu își face un cont unde oamenii să-i poată răsplăti munca.

Polițistul a ținut să adauge că această idee i-a venit după ce a fost ăntrebat, într-un comentariu, dacă Emilia Șercan nu are Patreon.

”Hoții trebuie să vadă că Emilia Șercan e susținută și să se teamă în continuare de investigațiile ei”

Mi-a zis că uneori cheltuie sume enorme doar pe fotocopii și că îi e chiar greu din punctul ăsta de vedere, dar nu vrea să ceară nimănui nimic. Și de atunci am tot încercat să o conving, până am reușit azi. Așa că are cont de Patreon, iar eu am devenit primul ei patron”, a explicat polițistul.

Articolul precedentSfârșitul unei „ere”. Prețurile mici din Bulgaria au devenit istorie pentru românii care tranzitează acest stat
Articolul următorUn fost deputat PNL se opune eutanasierii animalelor fără stăpân: ”În comparație cu politicienii, câinii sunt mai umani și mai înțelepți”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time